2024/04/27

 

KUO SKIRIASI BB IR CC KREMAI?

Freepik nuotrauka

BB ir CC kremai yra populiari kosmetikos priemonių kategorija, tačiau ne visi žino, kuo jie iš tikrųjų skiriasi. Šiame straipsnyje paaiškinsime esminius skirtumus tarp šių dviejų produktų ir padėsime jums suprasti, kuris kremas geriausiai atitiks jūsų odos poreikius.

Kas yra BB kremas?

BB kremas, dar vadinamas „Blemish Balm“ arba „Beauty Balm“, yra daugiafunkcis kosmetikos produktas, kuris veikia kaip lengvas makiažo pagrindas, drėkinamasis kremas ir kartais net saulės apsaugos priemonė. Šie kremai yra skirti suteikti odai natūralią išvaizdą, tuo pačiu ją drėkinant ir lyginant odos toną.

Kaip pasirinkti BB kremą?

Renkantis BB kremą, svarbu atkreipti dėmesį į jūsų odos tipą:

•Riebiai odai: ieškokite lengvos tekstūros, nekomedogeninio BB kremo, kuris nesukels porų užsikimšimo.

•Sausai odai: pasirinkite drėkinantį BB kremą, kuris padės išlaikyti odos drėgmės balansą.

•Jautriai odai: venkite BB kremų su kvapikliais ar kitais dirginančiais ingredientais.

•Renkantis BB kremą, svarbu atkreipti dėmesį į jūsų odos tipą:

Kas yra CC kremas?

CC kremas, arba „Color Correcting“ kremas, yra skirtas suteikti lygesnį odos toną, mažinant raudonį ar kitus pigmentacijos trūkumus. CC kremai paprastai yra lengvesni už BB kremai ir yra sukurti norint suteikti odai natūralų, bet šiek tiek labiau padengiantį efektą.

Pagrindiniai BB ir CC kremų skirtumai

•Paskirtis: BB kremas yra daugiau orientuotas į odos drėkinimą ir natūralų išvaizdos suteikimą, o CC kremas – į spalvos koregavimą ir didesnį padengimą.

•Tekstūra: BB kremai paprastai turi storesnę tekstūrą nei CC kremai, kurie yra lengvesni ir labiau tinka odai, kuri reikalauja spalvos korekcijos.

•Padengimas: nors abu kremai suteikia lengvą padengimą, CC kremai dažniausiai yra skirti suteikti šiek tiek didesnį padengimą nei BB kremai.

•Odos priežiūra: BB kremai dažnai yra praturtinti drėkinančiais ingredientais ir saulės apsauga, o CC kremai – spalvą koreguojančiais pigmentais.

Kada rinktis BB ar CC kremą?

•BB kremas: idealus pasirinkimas, jei ieškote daugiafunkcio produkto, kuris drėkina, suteikia lengvą padengimą ir saugo nuo saulės.

•CC kremas: tinkamiausias, jei jums reikalingas produktas, kuris padėtų paslėpti odos spalvos netolygumus ir suteiktų šiek tiek didesnį padengimą.

Tiek BB, tiek CC kremai yra puikūs pasirinkimai tiems, kurie nori suteikti savo odai natūralų ir sveiką išvaizdą. Svarbu atkreipti dėmesį į savo odos poreikius ir pasirinkti atitinkamą produktą.

assianblossom.lt inf.

Užs. Nr. 85

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video