2024/04/27

 

KODĖL VERTA NAUDOTIS AUTOMOBILIŲ NUOMOS PASLAUGA? 

Pexels nuotrauka

Papuolus į bėdą, kai sugenda nuosava mašina, o važiuoti vis tiek reikia, tada išgelbės automobilių nuoma. Ši paslauga pagelbės ir tada, jei tenka vykti į komandiruotę, arba norite leistis į trumpą kelionę po Lietuvą, kaimynines šalis. Šiuo metu galima išsinuomoti ne tik ekonominės klasės, šeimos automobilius, bet ir prabangias transporto priemones. Nuomos paslaugą galima užsisakyti ne tik pačiuose nuomos punktuose, bet ir jų interneto portaluose.

Kodėl yra manoma, jog nuomotis automobilį yra naudingiau, nei važinėti nuosava mašina?

Praktiškesni žmonės yra įsitikinę, jog turėti nuosavą automobilį neapsimoka vien dėlto, kad jo išlaikymas reikalauja daugybės išlaidų. Kainuoja civilinis jo draudimas, remontas, nuolatinė priežiūra ir kt. O, nuomodamasis automobilį, išvengi visų tų rūpesčių, kadangi juos ant savo pečių perima nuomotojas.

Paskaičiavę, kiek rinkoje kainuoja tegu ir ne naujas automobilis, kiek po jo įsigijimo tenka išleisti pinigų dėl jo naudojimo, kokius nuostolius patirsite dėl jo nuvertėjimo laikui bėgant ir palyginę gautas sumas su galimomis automobilių nuomos kainomis, pajusite, jog galite finansiškai netgi išlošti, o sutaupytus pinigus panaudoti kitais tikslais.

Kiek laiko gali trukti ilgalaikė automobilio nuoma?

Ilgalaike automobilio nuoma yra vadinama ta, kuri trunka nuo kelių mėnesių iki kelių metų. Paslaugos gavėjas tokiais atvejais iš pradžių sumoka pradinį įnašą, o paskui nuolat moka mėnesinį mokestį, kurį sumokėjęs gali toliau naudotis nuomota transporto priemone. Be to, ilgalaikė automobilių nuoma leidžia keisti mašinas. Ji yra ypač ekonomiškai naudinga ne tik dėl atsikratytų mašinos priežiūros kaštų, bet ir tada, jei automobilis jums labai ilgam laikotarpiui nėra reikalingas.

Kokie yra pagrindiniai ilgalaikės automobilio nuomos privalumai?

Vienas pagrindinių ilgalaikės automobilio nuomos privalumų yra tas, kad jei nuomojamam automobiliui ne dėl nuomotojo kaltės kas nors atsitinka, jį be jokių kliūčių galima pakeisti nauja transporto priemone. Be to, nereikia pamiršti, jog nuomojantis mašiną nuomos įmonės pačios rūpinasi jos technine priežiūra ir remontu, tokiu būdu nuomininką apsaugodamos nuo pinigų leidimo ir asmeninių nervų gadinimo.

paslaugos24.lt inf.

Užs. Nr. 87

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video