2024/04/28

 

HOROSKOPAS SAUSIO 24 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Sausio 24-oji – Tarptautinė edukacijos diena.

AVINAS. Pasistenkite, kad kuo mažiau įtampos būtų santykiuose su namiškiais, nes žymiai geriau jausitės, jeigu jus emociškai palaikys artimi žmonės. Pasisaugokite buitinių avarijų, gaisro.

JAUTIS. Šiandien nevenkite susitikimų ir ne vien dalykinių. Pravartu ieškoti reikalingos informacijos ir ją suteikti, reklamuotis, tvarkyti techninius reikalus. Atsargiai kelyje.

DVYNIAI. Šiandien derėtų rimtai pasistengti, kad užsitikrintumėte finansinį stabilumą, papildomą uždarbį ar pan. Neabejotinai maloniau ir saugiau jausitės, jei kišenėse nešvilpauja vėjai. Galbūt norite kažką įsigyti, bet nesate tikri, ar užteks turimų pinigų.

VĖŽYS. Nors viskas gali atrodyti jauku, smagu, virš galvos tvyros keista grėsmė. Jeigu nenorite pakliūti į nemalonę, taktiškai bendraukite. Atpalaiduos jauki aplinka, gurmaniškas maistas, norimi pirkiniai.

LIŪTAS. Šiandien neblogai seksis su kūryba, labdara, socialiniais reikalais susijusi veikla. Gali atsirasti geradaris, nusiteikęs jums padėti. Kita vertus, galite prisikurti nelabai realių iliuzijų.

MERGELĖ. Šiandieną geriau suprasite kitus žmones, todėl sugebėsite atsiprašyti ir atleisti, rasti kompromisą, susitarti dėl svarbių jums dalykų. Galite užmegzti įdomią pažintį.

SVARSTYKLĖS. Daugiausia galvosite apie darbą, karjerą ar politiką. Įmanomos naudingo marketingo perspektyvos, įtakingų asmenų palaikymas. Visgi pasidomėkite, kokie motyvai už to slypi – galbūt jie nėra jums priimtini.

SKORPIONAS. Tikėtini bendri reikalai su užsieniečiais, kelionių, mokslo aktualijos, egzaminas. Iš toli esančio žmogaus galite gauti žinią. Galbūt teks staiga kažkur vykti ar ieškoti teisybės.

ŠAULYS. Finansinės aktualijos šiandien gali užgožti visas kitas. Veikiausiai reikia paskubėti sumokėti įmokas, mokesčius ar ką nors deklaruoti, apdrausti. Pažįstamas asmuo gali prašyti paskolos.

OŽIARAGIS. Nors jums daug kas seksis, nuolat jausite nervinę įtampą. Galimos problemos, kurios tiesiogiai jūsų gal ir nepalies, tačiau privers nerimauti dėl kitų žmonių, partnerio.

VANDENIS. Aktyvi diena, jeigu ruošiatės įsteigti ar modernizuoti įmonę, ieškotis kito darbo, norite įsigyti naujus baldus ar pakeisti įvaizdį, išsitirti sveikatą.

ŽUVYS. Šiandieną jums labai rūpės vaikai, kūryba, stimulų teiks įvairios aistros. Būkite supratingi, atidūs, negailėkite gerų žodžių, komplimentų. Visgi meilės prisipažinimus derėtų sakyti tik tuo įsitikinus, o pažadus dalinti itin atsakingai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video