2024/04/27

 

APSAUGOKIME UKRAINOS KARIUS

RADAROM nuotrauka

Apsaugokime Ukrainos karius! Nupirkime jiems saugaus kario paketus, pagamintus Lietuvoje. 1 paketas = 1 apsaugotas karys. Paramą renkam radarom.lt.

Padėkime Ukrainos kariams apsisaugoti bei pasiekti pergalę kovoje už mūsų visų laisvę. Kiekvienas euras – žingsnis arčiau pergalės. Prisidėk, kiek gali, radarom.lt.

Paremkime Ukrainos karius apsaugos priemonėmis, kurios gaminamos Lietuvoje. Kiekvienas euras svarbus, tad prisidėk, kiek gali, radarom.lt.

RADAROM! – tai didžiausia paramos akcija Ukrainai palaikyti, kuriai susivienyti kviečia LRT kartu su organizacijomis „Blue / Yellow“, „Laisvės TV“, „Stiprūs kartu“ bei visuomenininke, žurnaliste Rita Miliūte.

Akcijos metu – nuo sausio 24 d. iki vasario 24 d. – visi kviečiami aukoti vienam tikslui – apsaugoti už Ukrainos ir visos Europos laisvę kovojančius karius. Už akcijos metu surinktas lėšas bus perkami saugaus kario paketai, pagaminti Lietuvoje. Paketą sudarys naktinio matymo monokuliaras, lazerinis taikiklis ir individualus antidronas.

Visi, norintys prisidėti prie didžiausios akcijos ir palaikyti karo niokojamą Ukrainą, gali tai padaryti skambindami trumpuoju telefonu 1485, auka – 5 eurai. Aukoti galima ir apsilankius specialiame puslapyje radarom.lt, kur yra galimybė atlikti bankinį pavedimą būtinai nurodant – „radarom“.

RADAROM inf.

Užs. Nr. N-12

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Padėti broliams ukrainoečiams reikia, pritariu ir palaikau. O apie savo tautiečių varganai gyvenančias subines kada papasakosyte lietuvos žmonėms ir sušiktai valdžiai? Supraskite! Lt valdžia varguolius jau senai paliko miriop tai ukraina juo labiau pochui.! Pirma pasirūpinkite saviškių subinėm , o paskui į į Ukrainos pusę žiūrėkite,l. Laukite! Įmaus koncervatoriukai ginybos mokestį ir valgysite duoną be sviesto ir šlapenkės toliau ir suninikės plikti pradės! Nepadės sumestas milijonas at du. Susimastykite kiašiimiaii Apie savo šiknas!

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video