2024/04/28

 

HOROSKOPAS SAUSIO 23 D.

Pixabay nuotrauka

Sausio 23-ioji – Pasaulinė sniego diena.

AVINAS. Galite gauti pasiūlymą užsidirbti pinigų ar pigiau įsigyti norimą daiktą namams. Dėl to derėtų pasitarti su šeimos nariais. Nenumokite ranka į savo ar namiškių sveikatos sutrikimus.

JAUTIS. Šiandien neblogai spręsis reikalai, susiję su korespondencija, reklama, mokslu, žiniasklaida, pirkiniais ir prekyba. Padaugės sutarimo su aplinkiniais, išgirsite naujienų. Atsargiai kelyje, ypač vakare.

DVYNIAI. Šiandien aplink save ieškosite grožio, komforto arba tai patys kursite savo aplinkoje. Nebloga diena komerciniams, tiekimo, nekilnojamojo turto pirkimo-pardavimo sandoriams. Tik be saiko neišlaidaukite mieliems niekniekiams.

VĖŽYS. Regis, būsite susirūpinę savo asmeniniu pasaulėliu, namų erdve, artimaisiais. Atsipalaiduoti, nurimti trukdys ir santykių svyravimai. Stenkitės negraužti mylimo žmogaus įtarimais ir priekaištais.

LIŪTAS. Būsite jausmingi, bet kartu paslaptingi ir užsidarę. Tikėtina, kad suintriguos mįslingas asmuo, neįprasta naujiena. Galbūt nelabai seksis konkrečiai susikalbėti, susitarti, tačiau daug kur padės intuicija. Saugokite sveikatą.

MERGELĖ. Tikriausiai šiandien jausitės pagerbti draugų ar kolegų. Įdomiai klostysis naujai užsimezgę santykiai. Gali kilti ūpas realizuoti kūrybinį polėkį. Kažkas gali nustebinti savo intriguojamu pasiūlymu.

SVARSTYKLĖS. Neblogai seksis profesiniai reikalai, verslas. Jūsų ausis gali pasiekti vertinga informacija. Nepraleiskite šansų sublizgėti tokioje srityje, kurią gerai išmanote.

SKORPIONAS. Šiandien reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate. Diena tinkama susitikimams su įtakingais žmonėmis, pristatymams. Galbūt gausite svarbią žinutę iš užsienio ar oficialios įstaigos.

ŠAULYS. Iš dalies jums gali pavykti įgyvendinti finansines ambicijas. Tik nepraraskite saiko pirkdami, išlaidaudami. Nederėtų pernelyg pasitikėti ir antrosios pusės gebėjimu susivaldyti.

OŽIARAGIS. Šiandieniniai vizitai, pokalbiai, tarpininkų pastangos gali suteikti neblogų vilčių. Konkretūs susitarimai turės palankią eigą. Tik visko nesugadinkite vakaro diskusijomis, virstančiomis ginčais.

VANDENIS. Šiandien netingėkite aktyviai padirbėti – palanku ir figūrai, ir kišenei į naudą. Kita vertus, nekankinkite savęs, jei pajusite sveikatos sutrikimo požymius. Pasirūpinti sveikata yra svarbiausia.

ŽUVYS. Gana palanki diena, ypač ugdomosioms veikloms, šou verslams, kūrybiniams projektams. Nuoširdžiai pasikalbėkite su savo vaikais, išgirskite jų požiūrį, poreikius, pomėgius.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video