2024/04/27

 

HOROSKOPAS SAUSIO 20 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Jeigu aktyviai verslaujate, nauda bus greita apčiuopiamų pinigų pavidalu. O jeigu mėgausitės žemiškais malonumais, tuo džiaugsis jūsų kūnas bei tie žmonės, kuriuos vaišinsite, išklausysite.

JAUTIS. Galvosite apie gerovę, permainas, tačiau su tuo bus susiję ir kiti žmonės, teks prie jų derintis, gal net įtikti, ir tai bus nelengva. Visgi dėl kažko konkrečiai susitarsite.

DVYNIAI. Šiandien būsite priklausomi nuo nuotaikos savijautos. Galimas keistas incidentas arba sveikatos sutrikimas. Gali pasirodyti, kad iliuzijos, susijusios su kokiu nors asmeniu ar kelione, yra pagrįstos.

VĖŽYS. Šiandien susitikimams, bendravimui skirkite pirmąją dienos pusę, nes vėliau norėsis privatumo, galimybės gilintis į mistinius, filosofinius dalykus.

LIŪTAS. Ši diena gali priversti susimąstyti apie savo vaidmenį, vietą pasaulyje bei vertę lyginantis su konkurentais, partneriais. Vakaras palankus kolektyviniams, visuomeniniams reikalams, susitikimams su draugais.

MERGELĖ. Regis, domins aktualijos, susijusios su užsieniu, tarptautine sfera, mokymais ir pan. Gausite naudingos informacijos, bus su kuo pasitarti dėl ateities planų.

SVARSTYKLĖS. Nors ir nemalonu, pasistenkite atsiimti skolas iš tų, kurie jums skolingi. Neišsisukinėkite, jeigu turite kažką grąžinti. Galite vykti į užsienį arba sulaukti svečio ar žinios iš toli. O galbūt ruošitės egzaminui, viešai kalbai.  

SKORPIONAS. Derėtų taktiškai spręsti tarpasmenines problemas. Susikompromituoti galima dėl nesugebėjimo objektyviai reaguoti į situaciją ir ištartus žodžius. Daugiau atsakomybės pareikalaus ir reikalai, kurie susiję su paskolomis, turtu.

ŠAULYS. Šiandieninis bendravimas nebus tuščias. Regis, gausite tokios informacijos, kuri gali iš kojų išversti. Tik primygtinai nepirškite savo asmeninės nuomonės bei patarimų kitiems.

OŽIARAGIS. Šiandieną norėsis pramogauti, būti lyderiais, organizuoti. Jeigu visur rodysite iniciatyvą ir piršite savo planus, atsakomybė už sėkmę ar nesėkmę teks jums.

VANDENIS. Ši diena bus svarbi, jeigu bandote pasirinkti tam tikrą kryptį, pokytį. Galimos ypatingos įžvalgos ir išvados. Tik nepadarykite nepataisomo žingsnio.

ŽUVYS. Šiandieninis jūsų aktyvumas bus panašus į vėją be konkrečios krypties. Norėsis visiems daryti įspūdį. Verčiau orientuokitės į pagrindines vertybes bei kurkite grožį aplinkoje ir asmeniniuose santykiuose.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video