2024/04/28

 

DEIVIDAS VALMA: „DAINA IŠKART PATIKĖJAU“

Deividas Valma „Eurovizijoje“ pristatys naują kūrinį. Ervino Dikinio nuotrauka

Dėl galimybės gegužės 7–11 dienomis pasirodyti Malmėje, Švedijoje, vyksiančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse rungsis 40 Lietuvos grupių ir atlikėjų. 2024 metų nacionalinėje atrankoje „Eurovizija.lt“ laukia penki pusfinaliai, kuriuose pasirodys po 8 atlikėjus.

Rytoj, sausio 20 d., antrame „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos pusfinalyje, kuris bus transliuojamas per LRT televiziją, išvysime ir buvusį kupiškėną Deividą Valmą. Jis debiutuos su nauja, jautria daina „Blood On Your Hands“ ir išskirtiniu įvaizdžiu.

Jurga BANIONIENĖ

Stipri emociškai

Deividas jau kurį laiką tikslingai kopia muzikinės karjeros laiptais. Jį buvo galima pamatyti muzikiniuose projektuose „Lietuvos balsas“, „X faktorius“. Atlikėjas yra įrašęs kūrinius su grupe „8 kambarys“, „Dapa Deep“ ir Mad Money, Noro ir „Sadboi“. Šiemet jis žengia dar vieną tvirtą žingsnį ir pasirodo nacionalinio „Eurovizijos“ konkurso atrankoje.

Pakalbintas jis teigė, kad seniai svajojo apie didžiąją „Eurovizijos“ sceną.

„Eurovizija“ visada buvo labiausiai patinkantis projektas. Žiūrėdavau ją nuo vaikystės. Šis konkursas visada buvo populiarus, žmonės jį aktyviai stebi per televiziją. Šiemet gavau gerą pasiūlymą iš airių prodiuserio, dainą, kuria iškart patikėjau. Ir anksčiau gaudavau pasiūlymų, bet dainos nebuvo tokios geros, nesudomindavo. Susėdome kartu su vienu lietuvių prodiuseriu, pakalbėjome, padarėme savo stipresnę, rokinę baladės versiją ir išsiuntėme, gavome patvirtinimą ir dalyvausiu „Eurovizijoje“, – džiaugėsi pašnekovas.

D. Valmą labiausiai patraukė dainos „Blood On Your Hands“ emocinė linija.

„Joje jutau labai daug skausmo. Dainą galima interpretuoti visaip. Tai ir įvykiai, kurie šiuo metu vyksta pasaulyje, kartu kalbama ir apie meilę. Daina apie skausmą, išgyvenimus“, – teigė Deividas.

Kūrinys kažkiek susijęs ir su jo asmeniniais patyrimais. Deividas prisipažino, kad visai neseniai išgyveno stiprų jausmą. „Buvau vienoje kelionėje, skridau į salą, ten susipažinau, įsimylėjau. Grįžus, kai tik pradėjau dirbti su daina, man ji sukėlė labai daug asociacijų. Kalbu apie dviejų žmonių santykį, įskaudinimą“, – pasakojo D. Valma.

Plačiau skaitykite sausio 19 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Puikus dainininkas, puiki daina -manau Lietuva su ja turėjo šansą.Bet atsitiko kaip visada-blanki komisija atrinko blankias dainas.O ši puiki daina liko už borto.Tokia mano nuomonė.

  • Suprantu, kupiškėnas jis pan., reikia jį palaikyt, bet daina, atlikimas, ir bendras vaizdas scenoje buvo nekažką. Kitaip sakant, tiek ausys klausant, tiek akys žiūrint, verkė. Aplamai, kol kas abi eurovizijos atrankos labai nykios, be energijos, vos ne eiliniai padainavimai sveikinimų koncerte. Jei likusios dainos bus tokios pat, apie finalą gali net nesvajot ir negaišt laiko ir nevažiuot į Švediją.

    • Šiaipjau, iš pasirodžiusių dalyvių Deividas buvo geriausias.

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video