2024/04/27

 

HOROSKOPAS SAUSIO 19 D.

Asociatyvi Kristinos Valytės nuotrauka

AVINAS. Šiandien stengsitės daugiau užsidirbti arba rasti geresnį darbą, įtakingą rėmėją. Komercinius, prekybinius sandorius sudarinėkite apdairiai. Žalos atlyginimas arba svarbus užsakymas gali pakibti ant plauko dėl kažkieno neatsakingumo.

JAUTIS. Turėsite rūpesčių, susijusių su nekilnojamuoju turtu, indėliais, verslu ar kt. Skirtingos nuomonės jauks jūsų supratimą apie tai, kaip geriau pasielgti. Venkite konfliktų, saugokitės elektros iškrovos, avarijų.

DVYNIAI. Šiandieną nejausite po kojomis tvirto pagrindo. Norėsite atsiriboti nuo aplinkos, šurmulio ir pabūti vienumoje. Gali varginti sveikatos problemos, tykoti traumos. Tačiau naujos idėjos ir ateities planai turėtų palaikyti jūsų optimizmą.

VĖŽYS. Pokalbiai su draugais, pažįstamais gali padėti suvokti situaciją, priimti teisingus sprendimus. Kažkas gali būti netikėta ir neįprasta. Keistus jausmus gali pažadinti romantiškai nusiteikęs asmuo.

LIŪTAS. Nelengva bus susidoroti su darbais, vargins įsipareigojimai, atsakomybė, tačiau stengsitės ir turbūt darysite gerą įspūdį aplinkiniams. Jei suklydote, stenkitės ištaisyti padėtį. Itin saugokitės avarijų, gaisro, elektros iškrovos.

MERGELĖ. Šiandien prireiks kantrybės, jei turėsite reikalų su biurokratais, teisininkais, valdininkais. Turbūt sužinosite apie tam tikrus teisinius niuansus. Galimas netikėtumas iš nepažįstamo asmens. Žymiai geriau seksis, jei nestokojate reikiamų žinių ir objektyvumo.

SVARSTYKLĖS. Regis, labai rūpės finansinių ar kitokių veiksmų rezultatai. Galbūt teks tvarkyti draudimo dokumentus, mokėti baudas ar netesybas. Apdairiai elkitės su savais ir svetimais pinigais, materialinėmis vertybėmis. Venkite avantiūrų.

SKORPIONAS. Kintanti situacija gali paskatinti skubiai tvarkyti dokumentus, teisinius formalumus. Galbūt kitaip įvertinsite ir kai kuriuos santykius. Staiga užplūdę sunkiai valdomi jausmai gali išprovokuoti neigiamas reakcijas. Atsargiai su ugnimi, elektra.

ŠAULYS. Gana prieštaringa diena. Viena vertus, turėtų sektis darbe, versle, jei tik jis nėra susijęs su grožio sfera. Kita vertus, gali liūdinti neaiškūs meilės santykiai. Vakare gresia netikėtas sveikatos sutrikimas.

OŽIARAGIS. Regis, daug dėmesio skirsite vaikams, jų mokymuisi ir laisvalaikio interesams. Tai, ką sužinosite apie savo vaikus ar dominantį asmenį, gali nustebinti ar šokiruoti. Svarbu pasidomėti, ką vaikai veikia internetinėje erdvėje.

VANDENIS. Labai tikėtina, kad artimas žmogus jums neįtiks savo dovana ar kitokia dėmesio raiška. Arba paaiškės, kad jūs nesate paruošę to, ko iš jūsų tikisi aplinkiniai. Vakare pasisaugokite nemalonių incidentų.

ŽUVYS. Galite nemažai nuveikti, jeigu jūsų veikla susijusi su ryšiais, žiniasklaida, transportu, komercija. Tačiau kad diena nenuviltų, nereikalaukite per daug iš aplinkinių bei kolegų. Nelįskite į aferas, abejotinas meilės intrigas. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video