2024/04/27

 

HOROSKOPAS SAUSIO 18 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

AVINAS. Šios dienos įvykiai gali paveikti jūsų darbo ar verslo eigą bei rezultatus. Gali būti, kad teks aktyviau tvarkyti turtinius, finansinius reikalus, gilintis į skaičius, dokumentus.

JAUTIS. Nors teks taikytis prie aplinkybių, žmonių, tačiau jūsų balsas bus aiškiai girdimas ir jo bus paisoma. Galbūt nuveiksite daugiau, nei tikėjotės. Sustiprės jūsų įtaka.

DVYNIAI. Šiandien labiau gilinsitės į savo vidinį pasaulį, stengsitės suvokti, kokią kryptį turite pasirinkti, ką pertvarkyti savo gyvenime ar santykiuose. Tai jums padės. Galimi ypatingi dvasiniai atradimai.

VĖŽYS. Šiandien seksis puikiai, jeigu nekonfrontuosite su kolektyvu, artimaisiais. Jums seksis organizuoti, daryti įtaką kitiems. Nuobodžiauti neteks ir dėl suaktyvėjusio bendravimo, ir dėl naujos veiklos ar hobio.

LIŪTAS. Rytas gali būti kiek įtemptas, tačiau įdienojus pavyks pasireikšti darbe. Turėtų sektis administracinis darbas, politinė veikla. Galite kažkuo pasižymėti ir kitose srityse.

MERGELĖ. Jūsų mintys suksis apie keliones, studijas ar romantiką. Jeigu neturite darbo, trūksta pinigų, tikėtina puiki galimybė įsidarbinti arba kurti verslą. Visgi dėl skirtingo požiūrio lengva nuvilti mylimą žmogų arba juo nusivilti.

SVARSTYKLĖS. Rytas gali būti su trikdžiais, tačiau vėliau pavyks sureguliuoti dienotvarkę ir atlikti tai, ką numatėte. Turbūt išspręsite finansinę problemą.

SKORPIONAS. Rytas bus nesaugus kelyje. Įdienojus puikiai seksis tarpininkauti ar ieškotis tarpininkų, sąjungininkų. Pradėsite optimistiškiau vertinti savo bei partnerių galimybes. Gebėsite įsigilinti į sudėtingas temas.

ŠAULYS. Darbo, verslo reikalai sėkmingai pajudės pirmyn, je turite pakankamai žinių ir įgūdžių. Labiau pasitikėkite savo finansine uosle, asmeniniu patyrimu. Pasidomėkite ir įvaizdžio klausimu – nereikės daug pastangų, kad jį pagerintumėte.

OŽIARAGIS. Tai turėtų būti sėkminga diena, jeigu užsiimate kūrybine, projektine veikla, vaikų ugdymu ir lavinimu. Galimas vienoks ar kitoks laimėjimas, pripažinimas.

VANDENIS. Šiandien pajusite didelį asmeninės erdvės poreikį. Namai jums atrodys saugiausia ir mieliausia vieta, jei juose pakanka ramybės. Galbūt šį tą nuveiksite puoselėdami savo namus, kurdami sau ir šeimai geresnes sąlygas.

ŽUVYS. Galima kūrybinė sėkmė arba laimėjimas. Regis, kažkam nušluostysite nosį. Galbūt gausite norimos informacijos, susitarsite dėl pageidaujamos sutarties ar susitikimo. Venkite aklų meilės avantiūrų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video