2024/04/27

 

IPHONE 14 APŽVALGA – AR VERTA PIRKTI?

Unsplash nuotrauka

Naudotojams, kurie galvoja apie iPhone 14, verta iš arčiau susipažinti su šio išmaniojo techninėmis galimybėmis. Tai – labai svarbus aspektas pasirinkimo procese, kadangi remiantis įžvalgomis ir parametrų vertinimu galima lengviausiai nustatyti ar telefonas yra tinkamas jums. Šioje apžvalgoje apžvelgsime šio išmaniojo funkcijas, techninius parametrus, našumą ir bendrą naudotojo patirtį. Nesvarbu, ar esate Apple įrenginių entuziastas, ar tiesiog domitės išmaniųjų telefonų pasauliu, verta skaityti toliau.

Dizainas ir ekranas – tai, dėl ko Apple išlieka išmaniųjų telefonų rinkos etalonu

Apple visada kūrė telefonus pagal savitą dizaino filosofiją. Telefonas iPhone 14 nėra išimtis. Jis akis džiugina elegantiška, šiuolaikiška, bet Apple bruožus išlaikančia išvaizda ir puikia surinkimo kokybe. Vos paėmus į rankas jaučiasi, kad telefonas – patvarus, tvirtas ir malonus liesti. Pagrindinis akcentas – Retina XDR OLED ekranas, per kurį spalvos ir vaizdai atrodo nepriekaištingai.

Net 6,1 colio įstrižainės ekranas puikiai tinka viskam – nuo naršymo programėlėse iki vaizdo įrašų žiūrėjimo per YouTube.

Našumas ir procesorius

Po variklio gaubtu iPhone 14 telefono našumu rūpinasi A16 Bionic lustas – vienas iš naujesnių Apple kūrinių.

Nesvarbu, ar žaidžiate, ar transliuojate, ar atliekate kelias užduotis (multi-tasking‘as), iPhone 14 turėtų susidoroti su visomis užduotimis, kurias, reikės, kad jis atliktų.

Negana to, A16 lustas sukurtas taip, kad, galią derintų su efektyviu energijos naudojimu, todėl baterijos veikimo laikas yra ilgesnis nei nemažos dalies jo pirmtakų.

Kaip gi be kameros?

Kaip ir visuose kituose Apple išmaniuosiuose, taip ir šiame – kameros sistema verta atskiros pastraipos. Čia, lyginant su praėjusiu iPhone modeliu, ji buvo gerokai patobulinta, todėl jis tapo rimta alternatyva profesionalesniam įrangos set-up‘ui. Ypač gerai išmanieji, kuriuos gamina Apple, tinka soc. medijos turinio kūrėjams, kurie nori išvengti labai didelių investicijų į profesionalias kameras ir nebūtinai kelia reikalavimus turėti patį pačiausią vaizdą, o pakanka tik labai, labai gero.

Pagrindinė galinių kamerų sistema įamžins aukštos kokybės nuotraukas net esant prastam apšvietimui. Pagrindinė naujovė šiuose išmaniuosiuose, lyginant su ankstesne iPhone karta – geresnės raiškos vaizdo įrašymas bei optinio stabilizavimo sensorius.

Tai ar verta pirkti?

Tikrai verta, jeigu:

·   Norite tokio telefono, kuris gali labai daug;

·   Mėgstate Apple įrenginius arba turite kitų Apple įrenginių namuose, juos naudojate darbui;

·   Jums labai svarbu kameros ir ekrano galimybės;

·   Esate pasiryžę investuoti į telefoną, kuris galėtų tarnauti ne vienerius metus.

Jeigu jau nusprendėte jį rinktis, pasidairykite kainų palyginimo portaluose. Galbūt kažkur vyksta iPhone 14 akcija ir kainos – itin patrauklios? Taip gausite dvigubą naudą – įsigysite naują telefoną bei nepermokėsite.

kainoteka.lt inf.

Užs. Nr. 60

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video