2024/04/28

 

HOROSKOPAS SAUSIO 16 D.

Kristinos Valytės nuotrauka

AVINAS. Ši diena kiek suvaržys galimybes. Galbūt negausite to, ko tikitės, arba susidursite su artimųjų nepritarimu. Nebūkite pernelyg kritiški ir negailestingi tiems, kurie nespėja koja kojon su jumis.

JAUTIS. Kažkas jums gali priminti neįvykdytus pažadus ir pareikalauti juos išpildyti. Gali išryškėti tai, kas ką tik tvyrojo abejonių rūke. Gandai, nuojautos gali tapti realybe.

DVYNIAI. Tai gali būti aktyvi diena, kupina įvairių kontaktų. Akivaizdu, kad ne visi jie bus malonūs. Gali būti kalbama ne tik apie naujus planus, bet ir apie skolas, atsiskaitymus, nusivylimus.

VĖŽYS. Nelengva diena, ypač jeigu teks įtemptai dirbti ir stengtis kažkam įtikti. Stokosite kantrybės, o susikaupusios neigiamos emocijos vakare gali prasiveržti grubių žodžių lavina.

LIŪTAS. Ši diena gali iškelti nelengvų uždavinių, susijusių su ateitimi, studijomis, kvalifikacija, perspektyvomis. Nepykite ant tų, kurie verčia jus tobulėti, mokytis.

MERGELĖ. Regis, turėsite nelabai malonių pareigų, susijusių su finansais, apskaita. Bus sunku išsisukti nuo keblaus įsipareigojimo. Auganti įtampa vakare gali prasiveržti destruktyviai.

SVARSTYKLĖS. Regis, mintys suksis apie politiką, užsienį, etikos pažeidimus. Galbūt jums rūpės išsiaiškinti kai kuriuos juridinius klausimus. Galite susidurti su slapta informacija, intrigomis.

SKORPIONAS. Šiandien galite apsispręsti dėl profesinės atsakomybės, medicininių ar grožio procedūrų. Labai svarbu neignoruoti organizmo negalavimų, rūpintis sveikata, ją tausoti.

ŠAULYS. Šiandien prioritetu gali tapti vaikų poreikiai, temos apie augančią kartą, ugdymą, sportą ar pan. Gali būti, kad teks drausminti savo vaikus, dėl kurių sulaukėte nusiskundimų. Svarbu įsigilinti ne tik į pasekmes, bet ir į priežastis.

OŽIARAGIS. Nemažai dėmesio šiandien pareikalaus šeima, namai. Galbūt pajusite būtinybę surengti šeimos pasitarimą gyvenimo sąlygų, pareigų ir teisių klausimu. Rūpesčių gali sukelti neatsakingi artimieji.

VANDENIS. Šiandien teks rūpintis žemiškais, materialiais, darbiniais dalykais arba kitiems padėti informacija, patarimais. Nerimo gali sukelti studijų atsiskaitymai, perskaitytas straipsnis ar gautas pranešimas.

ŽUVYS. Šiandien bus nemažai kalbų ir darbų apie kainas, nekilnojamąjį turtą, tiekimą, nuomą. Galbūt su kažkuo tarsitės dėl bendro verslo, projekto, paskolos. Galite patirti konkurentų, oponentų pyktį ir išpuolius.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video