2024/04/28

 

HOROSKOPAS SAUSIO 14 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien visur patartinas saikas, santūrumas. Gerai seksis gvildenti galvosūkius bei spręsti detektyvines mįsles. Venkite alkoholio, triukšmingų susibūrimų.

JAUTIS. Tikėtini susitikimai, išvykos, įvairios naujienos. Gerai įsigilinsite į bet kokią informaciją, todėl patartina mokytis, skaityti, diskutuoti su bendraminčiais.

DVYNIAI. Šiandieną būsite nusiteikę padirbėti ir veiklos bus išties daug. Svarbu taip suplanuoti dieną, kad liktų laiko ir maloniam atsipalaidavimui, dvasiniam tobulėjimui.

VĖŽYS. Regis, jūsų mintys suksis apie studijų, kelionių, ateities darbų vizijas. Tiktų ieškoti informacijos, analizuoti, užsiimti moksline veikla. Galite planuoti tam tikrą posūkį savo gyvenime.

LIŪTAS. Būsite kūrybingi, įžvalgūs. Kitiems galite padėti suvokti jų vidinės problemas. Tačiau jums patiems taip pat gali prireikti pagalbos, patarimų. Galbūt teks sukti galvą, kaip pagerinti finansinė padėtį.

MERGELĖ. Tai turėtų būti nebloga diena. Jei tik pasistengsite, rasite bendrą kalbą su tais, kurie jums brangūs. Labai svarbu žvelgti į aplinkinius ir pasaulį geranoriškomis akimis. Venkite bereikalingų ginčų – jais kito žmogaus nepakeisite.

SVARSTYKLĖS. Ši diena bus įprasta, jei tik nesusirgote peršalimo liga ar nesuaktyvėjo koks lėtinis negalavimas. Kaip bebūtų, venkite įtampos ir saugokite sveikatą.

SKORPIONAS.  Šiandieninės jūsų mintys ir viltys turėtų būti priimtinos ir kitiems žmonėms, todėl lengvai rasite bendrą kalbą. Skirkite laiko užsiėmimams su vaikais, žaidimams ar sportui.

ŠAULYS. Regis, surimtėti jus privers situacija šeimoje, senyvų artimųjų problemos ar pan. Jeigu namuose trūksta tvarkos, komforto, šį tą galite pagerinti veikdami kartu su artimaisiais.

OŽIARAGIS. Pasidalijimas mintimis, patarimais su kitais žmonėmis šiandieną būtų labai naudingas. Pagerės jūsų įžvalga, proto skvarbumas. Galbūt kiek nerimausite dėl reikalų, susijusių su mokslu, žiniasklaida ar kelione.

VANDENIS. Šiandien racionaliai įvertinsite savo galimybes ir susidėliosite dienotvarkę. Regis, viskam užteks laiko ir jūsų parodytomis pastangomis džiaugsis šeimos nariai. Tikėtina, kad realizuosite gautą dovanų kuponą.

ŽUVYS. Šią dieną pradėsite savaitgalio nuotaikomis, tačiau netrukus labai surimtėsite, gal net tapsite burbančiais moralistais. Regis, pajusite atsakomybę už tam tikrus dalykus ir planus. Popietė žada aktyvų laisvalaikį, turiningą bendravimą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video