2024/04/27

 

HOROSKOPAS SAUSIO 8 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien neblogai seksis megzti kontaktus, bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, flirtuoti. Galite kažkuo susižavėti. Visgi derėtų pasisaugoti apgaulių. Būkite budrūs kelyje.

JAUTIS. Regis, ši diena privers labiau branginti santykius su artimais žmonėmis, puoselėti svarbias vertybes. Gana pavojingos lengvabūdiškos avantiūros finansine prasme. 

DVYNIAI. Šiandien kažkam labai knietės primesti jums savo įtaką, pakerėti. O galbūt jūs kitus stebinsite savo intensyviu dėmesiu ir nerealiais reikalavimais. Kita vertus, galimas ir žaismingas nuotykis, flirtas.

VĖŽYS. Mintys suksis apie ūkinius reikalus, sveikatą ir išvaizdą. Norėsis keisti gyvenimo būdą, mitybą. Nesikamuokite, jei ne viskas pavyksta tobulai ir greitai.

LIŪTAS. Smagesnius planus gali jaukti problemos, susijusios su vaikais, augintiniais ar mylimu žmogumi. Jeigu vakare dalyvausite šou renginyje, pasimatyme ar pan., jus gali nustebinti staigmena.

MERGELĖ. Regis, geriausiai jausitės savo namų aplinkoje arba galėdami šiek tiek atsiriboti nuo svetimų žmonių. Pasisaugokite sukčių, nesileiskite manipuliuojami.

SVARSTYKLĖS. Regis, šiandien patiks bendrauti, flirtuoti, žarstyti sąmojį. Galite priplepėti kiek per daug ir prisidaryti problemų. Galvokite, ką kalbate, rašote ar skelbiate.

SKORPIONAS. Jums rūpės nekilnojamojo turto rinka, prekės internetu ir pan. Stengsitės susikurti daugiau patogumų, rasti progų skaniai pavalgyti ir kitus pavaišinti.

ŠAULYS. Galbūt išsiaiškinsite tai, kas jus labiausiai jaudina santykiuose su dominančiu žmogumi – grožis, meilė ar nauda. Atsargiau vertinkite gandus, paskalas ir patys jų neskleiskite.

OŽIARAGIS. Stigs noro bendrauti su aplinkiniais. Galbūt nekaip jaučiatės ir norisi ramybės, privatumo. Geriau nesiimkite veiklos, kuriai prieštarauja vidinis balsas. Jokiu būdu nesėskite prie vairo neblaivūs.

VANDENIS. Diena bus nebloga, jei neturite didelių norų. Seksis tvarkyti visuomeninius reikalus, užsiimti hobiu, bendrauti su draugais ir pažįstamais. Neskubėkite pirkti siūlomos prekės, nes veikiausiai jums jos nereikia.

ŽUVYS. Stenkitės tvarkingai atlikti ką esate numatę ir nenuleiskite rankų, jei kažkas pakryps nenumatyta linkme. Venkite klastingų, neteisingų veiksmų ir sprendimų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video