2024/04/27

 

HOROSKOPAS SAUSIO 6 D.

Rasos Čepaitės nuotrauka

Sausio 6-oji – Trys Karaliai.

AVINAS. Jums gali pavykti pasiskolinti pinigų, reikalingą daiktą arba susigrąžinti skolą. Bet kokių finansinių ir seksualinių nesklandumų galite išvengti, jeigu jų neprovokuosite.

JAUTIS. Galite tikėtis partnerio, artimųjų paramos ir moraline, ir fizine prasme. Puikiai atsipalaiduosite, jeigu jus sups tvarkinga aplinka, geranoriškai nusiteikę žmonės bei galėsite pasilepinti gyvenimiškais patogumais. To ir siekite.

DVYNIAI. Neblogai seksis darbuotis savo ūkyje, rūpintis gyvūnais bei padėti kitiems. Regis, kils ūpas taisyti figūrą, laikytis dietos, keisti gyvenimo būdą, veiklą ar kt.

VĖŽYS. Diena turėtų būti šauni. Neblogas metas pasimatymams, laisvalaikiui su vaikais, sportiniams užsiėmimams, pasirodymams scenoje ir kt. Galbūt kas nors padarys vertingą paslaugą.

LIŪTAS. Šiandien palankiausia būtų negalvoti ir nekalbėti apie jokius rimtus reikalus, maloniai atsipalaiduoti, parodyti daugiau dėmesio artimiausiems žmonėms. Pasitelkite nuoširdumą – tai suartins.

MERGELĖ. Galite dalyvauti susitikimuose, pristatyti savo kūrybą, dalyvauti diskusijose. Nebijokite išbandyti jėgas, nes įgysite populiarumo ar pasieksite puikių laimėjimų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien gauti patarimai, pasiūlymai, įsigyti pirkiniai bus naudingi. Puikus metas atsiriboti nuo bet kokių rūpesčių – tiek namų, tiek darbo. Susitikite su žmonėmis, kuriuos mėgstate.

SKORPIONAS. Gana šauni diena, žadanti gerą nuotaiką. Regis, pavyks ir pozityviai, turiningai pabendrauti, ir savaitgališkai atsipalaiduoti.

ŠAULYS. Nepasiduokite spaudimui kur nors vykti, kažko imtis, jei jaučiate, kad tai jums netinka. Įsiklausykite į vidinį balsą ir susivokite, ko iš tikrųjų reikia. Siekite intymumo, dvasingumo.

OŽIARAGIS. Bus nesunku pritapti bet kokioje kompanijoje, susitaikyti su žmogumi, kurį vertinate. Galbūt sudalyvausite kultūriniame renginyje arba patys organizuosite priėmimą.

VANDENIS. Galite sulaukti naujienų, pasiūlymų iš žmonių, kuriuos gerbiate, vertinate. Su jais gali suartinti bendras interesas arba bendrų draugų ratas. Galimi teigiami pokyčiai.

ŽUVYS. Jeigu leis sveikata, šiandien pravartu ištrūkti iš namų, pamiršti buitinius rūpesčius ir pasisemti naujų įspūdžių. Kai kam iš jūsų ši diena leis praplėsti akiratį.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video