2024/04/27

 

HOROSKOPAS SAUSIO 5 D.

Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

AVINAS. Galite pagerinti arba sugadinti santykius su svarbiu jums žmogumi. Nepamirškite, kad artimi žmonės turi teisę pasirinkti. Nebūkite savanaudiški. Atsakingai tvarkykite bendrus pinigus.

JAUTIS. Regis, kils noras neatpažįstamai pasikeisti, pakoreguoti stilių ir tuo nustebinti jums svarbius žmones. Tai turėtų pavykti. Tačiau gali kilti ginčų dėl išlaidų, daiktų ar paslaugų vertės.

DVYNIAI. Šiandien būsite nusiteikę žaismingai ir romantiškai. Stengsitės pakreipti asmeninius santykius į geresnę pusę. Visgi rūpesčių gali kelti vaikai, augintiniai, jų sveikatos ar higienos klausimai.

VĖŽYS. Diena bus gana nebloga, jeigu galėsite tinginiauti, pataikauti savo norams. Visgi iš kantrybės ves artimųjų priekaištai, reikalavimai kažko atsisakyti, riboti poreikius ar kt. Vakare kils ūpas smagiai leisti laiką, patirti nuotykių.

LIŪTAS. Jeigu privalote atlikti darbų, susijusių su informacijos teikimu ar gavimu, reklama, tai imkitės to iš pat ryto. Popietė puiki šeiminiams reikalams. Regis, tapsite sentimentalesni.

MERGELĖ. Gera diena ramiems užsiėmimams, pasirūpinti savo nuosavybe, pinigais, daiktais bei informacinėms veikloms. Labiau prižiūrėkite ir saugokite vaikus.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būsite jautrūs, emocionalūs. Būsite rūpestingi artimųjų atžvilgiu ir to paties reikalausite iš jų. Tai gali kelti tam tikrą įtampą. Pasistenkite bendrauti be pretenzijų.

SKORPIONAS. Šį rytą jums stigs energijos arba realybės jausmo. Neignoruokite kitų žmonių noro jus suprasti ir paraginti veiklai. Popiet galite pasijusti visiškai kitaip. Galbūt vangumą pakeis energijos pliūpsniai.

ŠAULYS. Šiandien jus trauks kai kurie pamiršti užsiėmimai, pomėgiai. Regis, teks nemažai bendrauti, derintis prie kolektyvo. Tačiau energijos jums užteks tik iki pietų. Būsite neatsparūs svaigalų poveikiui.

OŽIARAGIS. Nenuobodžiausite, tačiau kai kurie kontaktai vargins. Kita vertus, vakare galite patirti staigmenų, susijusių su draugais, sportu, pramogomis. Nenusivilsite jums suorganizuotu renginiu.

VANDENIS. Iš ryto būsite nusiteikę tvarkyti įvairius reikalus telefonu, internetu, kaupti ir teikti informaciją, o popiet mintys jau suksis apie artimus žmones, namus, asmeninius rūpesčius.

ŽUVYS. Iš pat ryto galbūt pasiseks įvykdyti naudingą finansinę operaciją, parašyti rimtą publikaciją. Popietinis laikas labiau tinkamas dvasiniam ir intelektiniam tobulėjimui, akiračio plėtimui.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video