2024/04/28

 

HOROSKOPAS SAUSIO 3 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Ši diena netinkama vienatvei, užsisklęsti tarp keturių sienų.Regis, aktyviai bendrausite. Tikėtini įdomūs ir naudingi susitikimai. Sėkmė laukia, jeigu jūsų veikla susijusi su tarpininkavimu, teise.

JAUTIS. Ši diena bus kupina dalykinių reikalų, kuriuos uoliai tvarkysite stengdamiesi įtikti klientams ir darbdaviui. Tikėtinos kalbos apie įsidarbinimą, stažuotę, investicijas, bendrus verslo projektus ar pan.  

DVYNIAI. Tai turėtų būti diena, kuri jums leis geriau suvokti galimybes bei perspektyvas. Regis, padvelks naujovėmis. Nuotykių, praturtėjimo, meilės troškulys veikiausiai sustiprės.

VĖŽYS. Šiandien komfortiškiausiai jausitės namuose ir mielai niekur iš jų neisite, jei tik tai įmanoma. Regis, jums patiks kurti gražią aplinką ar išbandyti naują patiekalo receptą.

LIŪTAS. Diena bus turininga ir produktyvi, jeigu tikslų siekti jums padeda patikimi žmones. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, išsiruošę į pramoginį renginį, pasimatymą.

MERGELĖ. Jeigu naktis praeis be problemų, tai diena turėtų būti rami, puiki, tinkama ir verslams, ir namudiniams amatams, ir bet kokiems praktiniams, buitiniams užsiėmimams. Regis, pastangų rezultatai tik džiugins ir skatins dar labiau stengtis.  

SVARSTYKLĖS. Regis, jums gana smagu bus ir darbuotis, ir linksmintis, jeigu šalia yra gera kompanija. Gali pavykti pasirodyti geresniems, žavesniems. Pravartu skirti laiko ir lėšų sveikatos stiprinimui.

SKORPIONAS. Meninei saviraiškai, labdaringai veiklai tai turėtų būti labai tinkama diena. Daugiau dėmesio skirkite grožio puoselėjimui, sveikatos priežiūrai ir profilaktikai.

ŠAULYS. Diena pasižymės draugiška atmosfera, noru bendrauti, flirtuoti, dalintis mintimis ir viltimis. Bus gana lengva atkreipti į save aplinkinių dėmesį ir įrodyti, kad esate šio to verti.

OŽIARAGIS. Regis, jausitės gana komfortiškai ir be įtampos tvarkysite numatytus reikalus. Šiek tiek papilnės jūsų piniginė arba komercinis sandoris pasirodys naudingas. Jeigu kils noras paišlaidauti nedidelėms pramogoms, pernelyg nevaržykite savęs. 

VANDENIS. Regis, atsiras naujų troškimų bei vilčių. Per pokalbius gautą informaciją galėsite panaudoti savo gyvenimo aktualijose, ypač jei planuojate gyvenimo permainą.

ŽUVYS. Jeigu neturite slegiančių skolų, ši diena bus rami. Daug dėmesio skirsite savo vidiniam pasauliui arba gilinsitės į kitų psichiką. Kartu su artimais žmonėmis galite aptarti bendrus reikalus ir planus. Tai neliks tuščiomis kalbomis.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video