2024/04/28

 

HOROSKOPAS SAUSIO 2 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

AVINAS. Sėkmingas bendradarbiavimas neš neblogas pajamas. Visgi ne kiekviena rizika apsimokės. Svarbu nepadaryti klaidų. Neįprasta organizmo reakcija gali priversti jus pagalvoti apie sveikatos tausojimą, kitokį gyvenimo būdą.

JAUTIS. Ši diena skatins kūrybinius ieškojimus bei norą elgtis nevaržomai tiek veikloje, tiek santykiuose. Galimas šioks toks nesusikalbėjimas su vaikais, paaugliais dėl abejotinų jų poreikių ir išlaidų.

DVYNIAI. Šiandien galite jaustis kiek pavargę nuo šventinio šurmulio, išsiderinę iš darbinio ritmo. Gali pasitaikyti keistų nesusipratimų. Jeigu įmanoma, nesigriebkite atsakingų darbų arba dirbkite iš namų, ribokite bendravimą.

VĖŽYS. Šiandien nenustygsite vietoje. Viskas jums bus įdomu, norėsis dalytis naujienomis. Turėsite progų pasijusti įdomūs. Tik pasistenkite neįkyrėti tiems, kuriems jūsų draugija nelabai reikalinga.

LIŪTAS. Ypatingų naujovių tarsi ir nebus, tačiau kai kurie praktiniai ir finansiniai klausimai spręsis ne visiškai sklandžiai. Regis, per uoliai pildote savo vaikų užgaidas, neskaičiuodami pinigų. Pasisaugokite manipuliatorių, sukčių.  

MERGELĖ. Regis, nenoriai grįšite prie kasdieninių aktualijų. Ir kitiems bus lengva jus išmušti iš teisingo kelio, supainioti mintis, planus. Būkite kuo atidesni ir pasitikėkite savimi.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai nesinorės viešumo, nervins apkalbos, kišimasis į asmenines paslaptis, privačius reikalus.Turėkite omenyje, kad kai kurie darbai ir reikalai gali strigti.Rūpinkitės sveikata.

SKORPIONAS. Tai gali būti kontaktų ir įspūdžių kupina diena. Tačiau ji žada ir išbandymų. Draugų siūlymai, jeigu juos priimsite, gali pasirodyti ne tokie pigūs ir nekalti, kokie atrodė iš pirmo įspūdžio.

ŠAULYS. Šiandien ir darbe, ir namuose bus tam tikro chaoso, netvarkos, kuri jums nelabai patiks. Itin svarbus blaivumas tiesiogine ir perkeltine prasme. Tai gali nuo daug ko apsaugoti jus arba šeimos narį.

OŽIARAGIS. Derėtų po truputį pradėti naujus darbus, pasitelkus išmintį ir profesionalumą. Taktiškai reikalaukite, kad kiti jus išklausytų arba atsakytų į rūpimus klausimus. Būkite atidūs kelyje.

VANDENIS. Iš užsieniečių ar įtakingų asmenų galima tikėtis pranešimų. Galbūt prisiminsite, kad dar nedeklaravote nuosavybės, pajamų, nesumokėjote kokių nors mokesčių ar kt.

ŽUVYS. Šiandien būsite neramūs, įsitempę. Galbūt sužinosite naujieną apie artimą žmogų ar draugą. Deja, patikėję paskalomis, pasidavę abejotinai įtakai, galite sujaukti kažką tokio, kas jums yra svarbu. Saugokitės aferistų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video