2024/04/27

 

HOROSKOPAS SAUSIO 1 D.

Simono Dariaus nuotrauka

Sausio 1–oji – Naujieji metai; Lietuvos vėliavos diena.

AVINAS. Pernelyg daug reikalaudami iš savęs, neduosite ramybės ir aplinkiniams, jiems priekaištausite, kritikuosite. Nebūkite tokie įsitempę – juk tai šventinė diena. Nepersivalgykite, nepadauginkite alkoholio, antraip vakare prastai jausitės bei atrodysite.

JAUTIS. Ne jėga, prievarta, o gerumu, meile stenkitės į gera pakreipti santykius su vaikais, mylimu žmogumi. Bendraudami būkite taktiški – nepriekaištaukite dėl to, kas nepataisoma. Saugokite vaikus.

DVYNIAI. Geriausia būtų atsidėti šeimai, šventinei ruošai. Tai pagerins nuotaiką, ypač jei jums apskritai malonu rūpintis artimųjų gerove. Stenkitės savo priekabumu nesugadinti kitiems nuotaikos.

VĖŽYS. Šiandien būsite linkę daug dėmesio skirti artimiesiems, juo labiau kad jie atsilygins tuo pačiu. O pašlijusių santykių aiškintis neverta – viskas išaiškės ir išsispręs savaime.

LIŪTAS. Regis, džiaugsitės dovanomis, naujais pirkiniais, ypač interjero detalėmis. Bus sunku atsispirti pagundai išlaidauti abejotino būtinumo daiktams, paslaugoms arba ką nors parduoti nesąžininga kaina.

MERGELĖ. Būsite ne patys linksmiausi, jeigu jaučiatės pagiringi, pavargę arba negavę pageidaujamų dovanų, įvertinimo. Regis, meilės ir pripažinimo poreikis bus didesnis nei įmanoma realizuoti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien elgsitės neįprastai. Jums gali pasirodyti, kad esate pamiršti, nelabai reikalingi arba kad negaluojate ir stinga pagalbos. Saugokitės infekcijų, apsinuodijimo.

SKORPIONAS. Šiandien nemažai bendrausite, nestokosite populiarumo, dėmesio. Kita vertus, manysite, kad galėtų būti dar geriau. Regis, suabejosite jus dominančio asmens jausmais arba savo gebėjimais, talentais.

ŠAULYS. Šiandien būsite žymiai ramesni ir jausitės šventiškiau, jeigu nekalbėsite ir negalvosite apie politiką. Tokiu atveju ir su artimaisiais bei draugais nesusipyksite.

OŽIARAGIS. Regis, jums norėsis kažko neįprasto, todėl galite elgtis keistai, šokiruoti aplinkinius. Turbūt jie įvertins jūsų sumanymus, tačiau lygiai taip pat galite padaryti ir nekokį įspūdį. Verčiau nepabėkite iš savo pačių surengtos atrakcijos.

VANDENIS. Nerimą kels išlaidos, kurių reikalauja besitęsiantis šventinis metas. Jausitės nekaip, jei patiriate didelį pinigų stygių arba nesate nusiteikę papildomai išlaidauti. Dėl to galite mėginti išsisukti nuo siūlomų viešnagių bei pasimatymų.

ŽUVYS. Šiandien verčiau nieko nedarykite suirzę, nes sugadinsite ne tik savo, bet ir kitų nervus. Nevalia kitų teisti. Verčiau pabendraukite su gerais draugais – jie padės prasiblaškyti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video