2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 30 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Bendrausite su įdomiais, kūrybingais žmonėmis. Jūsų jausmai ir emocijos nusidažys ryškiomis spalvomis. Ypač dėmesingi būsite vaikams, mylimiesiems. Iš jų galite sulaukti siurprizų.

JAUTIS. Šiandien užplūs emocijos, nerimas ir sentimentalūs prisiminimai. Su šeimos nariais galite nesutarti dėl išlaidų, skonių skirtumo. Verčiau skleiskite šilumą vaikams, artimiesiems, kartu pašeimininkaukite virtuvėje, pasmaližiaukite.

DVYNIAI. Regis, jus užlies energija, skatinanti veikti, bendrauti, kurti, apsipirkinėti. Šiandien mielai ruošitės svečių priėmimui ar viešnagei, kelionei. Susirašinėjimai, komentavimai gali atimti per daug laiko.

VĖŽYS. Tai gali būti produktyvi ir atpalaiduojanti diena. Visus nesklandumus, kilusius namuose, pavyks išspręsti be ypatingų pastangų. Gali kilti idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti savo buitį, o gal net ir gyvenimą.

LIŪTAS. Šiandien galite imti iniciatyvą į savo rankas, teikti pasiūlymus. Regis, norėsis lėkti ten, kur skamba muzika ir liejasi vynas. Laimės ir meilės paieškos tikriausiai atneš rezultatų.

MERGELĖ. Sumažės jėgų, keistai jausitės. Galbūt prisiliesite prie kažkokios paslapties arba pasijusite suintriguoti. Pasistenkite išsivaduoti iš stingulio, ypač jei turite užbaigti pradėtą darbą. Venkite svaigalų, nepiktnaudžiaukite vaistais. Saugokitės infekcijų.

SVARSTYKLĖS. Regis, šiandien be pastangų sulauksite daug dėmesio iš draugų, pažįstamų. Galite būti pakviesti į šventinį vakarėlį, visuomeninį renginį ar bendraminčių susibūrimą.

SKORPIONAS. Galite sulaukti neįprastai reiškiamo dėmesio. Jeigu asmuo jums patinka, priimsite tai kaip norą jus nustebinti. O jeigu nepatinka, rasite priežastį įsižeisti, atmesti pasiūlymą.

ŠAULYS. Regis, jus lydės sėkmė, kad ir ko šiandien imsitės. Galite leistis į šventinę kelionę arba šauniai pasirodyti žmonėms, kurie jums atrodo reikšmingi, sublizgėti pasisakymais. Svarbu, kad nepavestų sveikata.

OŽIARAGIS. Šiandien turbūt pamiršite, kad nederėtų išlaidauti. Pagundos gali būti stipresnės už valią ir saiko jausmą. Tuo gali neatsakingai pasinaudoti mylimas žmogus, vaikai.

VANDENIS. Gali būti, kad ieškosite naujų galimybių pritaikyti savo sugebėjimus, kitaip bendrauti su aplinkiniais. Kai kam tai gali pasirodyti pernelyg keista, ekscentriška. Nesupainiokite scenos su gyvenimu.

ŽUVYS. Šiandien būsite nusiteikę tvarkyti ūkinius reikalus bei rūpintis įvaizdžiu, sveikata. Daugiau nei įprastai dėmesio skirsite augintiniams. Venkite rizikos kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video