2024/04/28

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 29 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Diena bus labai prieštaringa. Džiugins romantiški nuotykiai, vaikų išdaigos, tačiau gali pasitaikyti nemalonių staigmenų. Regis, ramybės neduos techninės problemos, vaikų poreikiai ar pan.

JAUTIS. Šiandien pakaks rūpesčių. Šeimoje ramybės ir darnos sumažės, o išlaidos išaugs. Regis, santaupos tirpte tirps. Jeigu artimuosius užliesite priekaištais bei kritika, nesitikėkite meilių žodžių. Atoveiksmis bus toks pats.

DVYNIAI. Jeigu turite priešų, jie veikiausiai nesnaus, nepaisant tarpušvenčio. Galite išgirsti nemalonių apkalbų. Nekiškite nosies į socialinius tinklus ir bus žymiai ramiau. Neverta teisintis už išgalvotus dalykus.

VĖŽYS. Jums neverta skubėti iškeisti dovanotų kuponų į prekes. Dar pagalvokite, ko iš tiesų norite. Apskritai jūsų sumanumas leis išvengti nuostolių ir užsitikrinti stabilesnę naudą.

LIŪTAS. Jums neblogai seksis darbuotis, mokytis, tačiau pasitenkinimui gali trukdyti per dideli norai. Pasaugokite vaikus nuo pavojingų pramogų, rizikingo sporto ir pan. Tai ne ta diena, kuri teikia vidinę ramybę ir lengvą naudą.

MERGELĖ. Regis, šiandien bus daugiau liūdesio nei džiaugsmo, stigs saugumo, ramybės. Jausitės pavargę, vargins įtampa namuose ir už jų sienų. Saugokitės traumų, ugnies, infekcijų ir vagių.

SVARSTYKLĖS. Seksis kai kurie darbai, bet tik kartu su darnia komanda, kolektyvu. Iš draugų galite sulaukti intriguojamų pasiūlymų. Deja, šeimos nariai dėl to neapsidžiaugs.

SKORPIONAS. Šiandieninės pareigos jus vargins, ypač jei pastebėjote, kad jūsų pastangos neduoda naudos nei jums, nei tiems, dėl kurių stengiatės. Pravartu kai kuriuos darbus pavesti kitiems asmenims.

ŠAULYS. Jeigu jums labai svarbus yra autoriteto klausimas, tai atsiras priežasčių nerimauti. Baiminsitės, kad neišaiškėtų kai kurie dalykai. Regis, norėsis ištrūkti iš namų ir rutinos. Galite išvykti prasiblaškyti, tačiau jūsų vidiniai demonai vyks kartu su jumis.

OŽIARAGIS. Tikriausiai būsite nusiteikę kovoti dėl finansinių bei verslo interesų. Turbūt įvertinsite patirtas išlaidas ir pajusite nerimą. Regis, dar turite finansinių įsipareigojimų, o santaupos jau žymiai sumažėjo.

VANDENIS. Šiandien daug kas priklausys nuo santykių su draugais, partneriais ir konkurentais. Jeigu kažkuo negebate pasidalinti, susitarti, laukia nusivylimai ar nuostoliai.

ŽUVYS. Nekokia diena sveikatai. Nieko gero, jeigu jūsų aplinkoje stinga higienos, saugumo. Tai nekaip veiks nuotaiką ir savijautą bei gali pritraukti tam tikrų tarnybų dėmesį. Stenkitės apsitvarkyti į pagalbą pasitelkę gerus draugus.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video