2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 26 D.

Pixabay nuotrauka

Gruodžio 26-oji – šv. Kalėdos (antroji diena); Šv. Steponas.

AVINAS. Regis, lankysitės pas gimines, draugus arba jų patys sulauksite. Pasirūpinkite namų ir technikos saugumu, nes yra nemaža gaisro, vagysčių grėsmė. Be to, daug rizikų kelyje dėl neblaivių, neadekvačių žmonių bei jūsų pačių apsvaigimo, neišsimiegojimo.

JAUTIS. Ši diena turėtų būti nebloga, tačiau nerimo gali sukelti kitų šalia esančių asmenų elgesys ar patirti nuostoliai. Regis, teks jiems padėti. Saugokitės vagių, ugnies, avarijų.

DVYNIAI. Gana rizikinga diena dėl jūsų ar kitų žmonių aplaidumo, nesąžiningumo, neblaivumo. Neprovokuokite agresijos, saugokitės sukčių ir avarinių situacijų. Derėtų neprarasti saiko vaišinantis stipriais gėrimais, nes tai gali sukelti skaudžias pasekmes.

VĖŽYS. Ši diena atneš didesnį ramybės poreikį. Deja, ramu nebus. Derėtų labiau saugotis apsinuodijimų, infekcijų, traumų, avarinių situacijų. Visgi, nors metas nesaugus, jausite stiprų kai kurių asmenų palaikymą, rūpestį. 

LIŪTAS. Dėl jūsų ar kitų žmonių neapdairumo, aplaidumo gali nukentėt kas nors iš jūsų artimos aplinkos žmonių. Ypač saugokite vaikus, negąsdinkite jų fejerverkais, nesukelkite rizikų netinkamu maistu ar pramogomis.

MERGELĖ. Gana nesaugi diena. Kita vertus, kaip tik jūsų pastangomis gali būti apsaugotas mylimas žmogus, vaikai. Venkite svaigalų, rizikingų triukų, atrakcijų, galinčių sukelti gaisrą, avariją ir kam nors pakenkti.

SVARSTYKLĖS. Jeigu jums šiandien teks sėsti prie vairo ir kur nors vykti, kelyje bus nesaugu. Turite itin saugotis avarinių situacijų. Verčiau likite namuose ir maloniai leiskite laiką su šeima.

SKORPIONAS. Šią dieną nusimato viešnagės, išvykos. Deja, tikėtini nuostoliai. Turite būti labai apdairūs pasirinkdami prekes, pramogas, paslaugas ir kompaniją. Kliaukitės išmintimi, o ne godumu. Saugokitės aferistų.

ŠAULYS. Regis, šiandien stokosite apdairumo ir takto. Nelabai girdėsite, ką jums sako kiti žmonės, todėl tikėtini nesusipratimai. Gresia ir traumos. Nedemonstruokite agresijos, venkite svaigalų. Labai atsargiai su pirotechnika, ugnimi, dujomis.

OŽIARAGIS. Diena bus nebloga, jei nepaves sutrikusi savijauta. Rūpesčių gali sukelti sunegalavę augintiniai arba artimieji. Kita vertus, daug jėgų jums teiks meilė, kūrybinis įkvėpimas. Nežiopsokite kelyje ir nevairuokite apsvaigę.

VANDENIS. Nestokosite kūrybinės ar sportinės energijos, azarto. Kita vertus, jūsų šiandienos planus gali sujaukti draugai, jeigu buvote susitarę dėl susitikimo, renginio ar kt. Galite patirti šiokį tokį nuostolį.

ŽUVYS. Šiandien dėl jūsų aplaidumo ar neblaivumo gali būti kažkas sugadinta, kilti gaisras, avarija ar kt. Pasistenkite mąstyti kuo objektyviau ir racionaliau, arba prašykite, kad jums patartų, padėtų patikimas draugas, giminaitis. Geriausia būtų nevartoti svaigalų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video