2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 25 D.

Pixabay nuotrauka

Gruodžio 25-oji – šv. Kalėdos.

AVINAS. Regis, susitiksite su išsiilgtu žmogumi, giminaičiais, gausite viliojamą kvietimą ar pan. Turėtų pagerėti santykiai su kaimynais. Džiaugsitės dovanomis, dėmesiu, gardumynais, o jeigu dirbate šią šventinę dieną – tai ir dosniais atsilyginimais.

JAUTIS. Šiandien gerai seksis visa, kas susiję su jaukumo kūrimu, stalo serviravimu, dovanėlių ruošimu ir teikimu, sceniniais pasirodymais. Gali būti, kad jus sužavės gauta dovana, pasiūlymas, viešnagė ar meilės prisipažinimas, komplimentai.

DVYNIAI. Šiandien gali išsipildyti jūsų slapta svajonė, jeigu to esate nusipelnę gerais darbais. Tikėtinos pajamos ar išlaidos, susijusios su grožiu, malonumais. Tikriausiai pavyks sudominti patrauklų priešingos lyties atstovą.

VĖŽYS. Nors jums šiandien nelabai norėsis šurmulio, draugijos, vienas susitikimas ar susipažinimas gali būti labai įsimintinas dėl viliojamo pasiūlymo ar netgi puikios perspektyvos ateičiai.

LIŪTAS. Regis, pasijusite ašimi, apie kurią sukasi pasaulis. Turėsite kuo didžiuotis ir ką pademonstruoti kitiems. Galite sulaukti trokštamo dėmesio ir pripažinimo, mielų dovanų, komplimentų.

MERGELĖ. Progų pasireikšti šiandien netrūks. Regis, norėsis nekasdieniškų potyrių, kelionės ar bent trumpo ištrūkimo iš įprastos aplinkos. Šis tas džiugaus jūsų išties laukia. Nenuvils žmonės, pas jus atvykę iš toli ar pas kuriuos patys viešite.

SVARSTYKLĖS. Regis, šį kartą jums būtų smagiau švęsti ne savo namuose. Viešnagė žada įdomių įspūdžių, gurmaniškų potyrių. O jei pas jus atvyksta svečių iš užsienio, tai jie nudžiugins dovanomis ar kitokiais siurprizais.

SKORPIONAS. Išlaidos bei pastangos pasiteisins, jei pasistengėte suorganizuoti puikias šventes sau ir artimiesiems. Galima ypatinga dovana, reikšmingas pasiūlymas. Tikėtina, kad išgirsite komplimentų, meilės žodžių.

ŠAULYS. Jeigu šiandien gausite dovanų mielą gyvūną, neišsigąskite ir nesupykite – jis gali jums tapti tikru laimės ir apsaugos talismanu. Būkite dėmesingi, dosnūs partneriams, artimiesiems.

OŽIARAGIS. Regis, daug džiaugsmo šiandien teiks vaikai, mylimi žmonės, šventinės pramogos, ypač jei patys galėsite pasireikšti scenoje ar tarp draugų. Galite gauti modernią, bet praktišką dovaną.

VANDENIS. Jei organizuojate ką nors šventinio, pasitekite fantaziją, įkvėpimą. Net įprastoje namų aplinkoje galite susikurti tiek jaukaus šventiškumo, kad laimės ir gerovės pojūtis sustiprės be jokių ypatingų atrakcijų. Džiugins artimieji, vaikai, draugai.

ŽUVYS. Regis, bus smagu ir viešėti pas gimines, ir pas save priimti atvykusius žmones, suteikti jiems gerų įspūdžių, gardžiai pavaišinti. Puikiai atsipalaiduosite pabendravę, pasidaliję savo šiluma, meile bei viltimis.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video