2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 24 D.

Kalėdinis Vilnius. Josvydas Elinskas (ELTA)

Gruodžio 24-oji – Kūčios.

AVINAS. Gana šauni diena. Regis, būsite kviečiami pasisvečiuoti pas gimines ar kaimynus. Galbūt tik bus nelengva apsispręsti, ką nusivežti dovanų ar vaišių. Svarbiausia, vežkitės gerą nuotaiką, komplimentus.

JAUTIS. Regis, bus rami, gurmaniška diena ir toks pat vakaras. Smaguriausite ir svečius gardžiai vaišinsite. Atrodysite dosnūs ir draugiški. Galbūt sulauksite svečių iš užsienio arba patys ten švęsite žiemos šventes.

DVYNIAI. Tai, ką šiandien darysite, labai prisidės prie tinkamos nuotaikos, gero mikroklimato, jaukios šventinės aplinkos sukūrimo, šv. Kūčių stalo ruošimo. Šventinė naktis gali atnešti įdomių dvasinių potyrių.

VĖŽYS. Būsite nusiteikę filosofiškai, dvasingai, ezoteriškai arba meniškai, tačiau gali stigti energijos ir geros fizinės savijautos. Veikiausiai šį vakarą jūsų lauks miela draugija. Visgi bus nelengva ištverti šurmulį, ilgą vakarojimą.

LIŪTAS. Jums norėsis daug aprėpti ir apglėbti. Aktyviai bendrausite, bursite aplink save svarbius jums žmones, demonstruosite gebėjimą organizuoti, dosnumą ir lyderystę. Vakaras turėtų būti šaunus, draugingas.

MERGELĖ. Ši diena nelabai leis atsipalaiduoti. Teks daug visko nuveikti iki šventinio vakaro, o vakare – rūpintis daugybe dalykų. Emocijos ir nuotaikos kaitaliosis. Visgi turėtumėte nenuvilti nė vieno, kuris jumis pasitiki.

SVARSTYKLĖS. Jūsų noras bus kuo greičiau ištrūkti iš namų, įprastos aplinkos. Veikiausiai džiaugsitės, jei esate suplanavę kelionę, viešnagę. Visgi ir namuose su atvykusiais brangiais svečiais turėtų būti puiku. Susitvarkius, pasiruošus nerimas dings ir nuotaika bus pakili.

SKORPIONAS. Jus gali kiek neraminti klausimas, ar pasiteisins išlaidos vaišėms, dovanoms ir pan. Svarbu skleisti širdies šilumą, supratingumą, dėmesį. Tuomet šį šv. Kūčių vakarą visi šalia jūsų jausis laimingi. Galėsite tikėtis tokio pat atsako.

ŠAULYS. Įvertinkite senyvų artimųjų pastangas prisidėti prie šventinių pasiruošimų. Raskite jiems vietos prie stalo bei savo širdyje. Pamirškite senas nuoskaudas, nesutarimus.

OŽIARAGIS. Regis, šiandien teiksite daug reikšmės švarai, tvarkai, higienai. Verčiau nepersistenkite, kad liktų energijos šv. Kūčių vakarui, į kurį gali atvykti svečių. Tikėtina, kad visiems bus malonu, gardu ir smagu drauge.

VANDENIS. Ši diena gali būti puiki, jei tik nepradėjote graužtis dėl patirtų išlaidų. Vakaras žada malonią draugiją, burtus, atrakcijas. Galite labiau suartėti su tais žmonėmis, kurių ilgai nematėte arba ryšys buvo nebetvirtas.

ŽUVYS. Jeigu nuo pat ryto užsikrausite per didelę naštą ir sieksite viską atlikti tobulai, tai popiet jau jausitės pavargę. Geriau tegul patiekalų ir tvarkos būna mažiau nei meilės ir šilto dėmesio artimiesiems, svečiams. Norai gali pildytis, tad tegul mintys būna šviesios.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video