2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 23 D.

Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

AVINAS. Emocine prasme rami diena. Tačiau tikėtinas neapgalvotas, karštligiškas pirkimas, keistoki prekių pasirinkimai, paklydusios siuntos, neapmokėta paslauga ar pan. Internetu užsisakyti daiktai gali neatitikti to, ko tikėjotės.

JAUTIS. Jūsų nuotaika bus permaininga. Pasikarščiavę, nesusivaldę galite pakenkti santykiams. Visgi labiau tikėtinas šventiškas nusiteikimas, geranoriškas bendravimas. Ekscesų išvengsite, jeigu nesate įsivėlę į abejotiną meilės avantiūrą.

DVYNIAI. Šiandien jums nederėtų verstis per galvą dėl prieššventinių pasiruošimų. Jei norite geriau jaustis, sulėtinkite tempą, patausokite energiją. Tai išties svarbu, nes jūsų labiau tyko infekcijos ir kiti netikėti negalavimai.

VĖŽYS. Šiandien sulauksite dėmesio iš draugų, pažįstamų, gerbėjų. Galite sulaukti staigmenų, siurprizų, gauti originalių patarimų. Jeigu esate kelionėje, lengvai megsite pažintis.

LIŪTAS. Regis, neišvengsite viešo dėmesio, net jei jums terūpi ramūs šventiniai pasiruošimai. Galimos ir tokios staigmenos, kurios jums nelabai patiks. Galbūt mėginsite grąžinti nepatikusią prekę.

MERGELĖ. Domėsitės tuo, kas vyksta toli nuo jūsų, ir nerimausite dėl artimo žmogaus. Jeigu esate kelionėje, galimi netikėtumai, kurie sukels rūpesčių, tačiau turėtų sėkmingai išsispręsti.

SVARSTYKLĖS. Regis, šiek persistengsite išlaidaudami. Jeigu turite galimybių ir labai norite, kad šios šventės būtų įsimintinos, kodėl gi ne. Svarbu, kad prioritetas būtų teikiamas artimiesiems.

SKORPIONAS. Šiandien galite sulaukti netikėtumų ir kaprizų iš tų, kuriais labiausiai norisi pasikliauti ir pasitikėti. Jeigu reikia, pasitelkite į pagalbą išmintingus draugus ar giminaičius. Susitarti įmanoma su bet kuo, tik svarbu įsiklausyti į kitų poreikius.

ŠAULYS. Regis, prisiplanavote tiek veiklų, kad neaprėpsite. Lėksite šen, lėksite ten, tarsi turėtumėte metams visko prisipirkti ir prisiruošti. Verčiau nereikalaukite per daug iš savęs ir kitų.

OŽIARAGIS. Būsite gana žaismingai, šventiškai nusiteikę. Regis, noriai prisigalvosite žaidimų, siurprizų, originalių patiekalų rytojui, su išmone ruošite dovanėles ir pan. Vaikai džiaugsis, jei pasitelksite juos į pagalbą.

VANDENIS. Regis, jūsų pasiūlymai nelabai patiks šeimos nariams. Gali kilti ginčas arba nebylus protestas. Žymiai labiau įtiksite artimiesiems, jei dėl būsimų vaišių, dovanų, išvykų, atrakcijų pasitarsite su jais.

ŽUVYS. Regis, nenustygsite vietoje. Veikiausiai daug laiko išeikvosite prekyvietėse arba plepėdami telefonu. Nemažai rizikų tykos kelyje, todėl bent jau vairuodami telefoną palikite ramybėje. Pirkinius planuokite, o ne pirkite chaotiškai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video