2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 22 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Ši diena gali būti dosni tiesiogine arba perkeltine prasme. Galbūt kaip tik dabar užsitikrinsite daugiau gerovės savo ateičiai, o gal laimėsite prizą, malonų dėmesį, padėką.

JAUTIS. Šiandien bus nesunku sukurti savyje ir išsaugoti emocinę harmoniją, vidinę šilumą. Tai traukte trauks prie jūsų kitus žmones, dovanos jų simpatijas. Staiga galite kažkuo sublizgėti, išpopuliarėti.

DVYNIAI. Regis, šiandien itin pasikliausite savo jutimais ir intuicija. Ilgėsitės stebuklų, gėrio. Galimas ypatingas potyris ar įkvėpimas. Turėtų sektis meninė, kūrybinė ir labdaringa veikla.

VĖŽYS. Galite tikėtis malonaus nuotykio, pakvietimo į bendraminčių susibūrimą ar pasimatymą. Galbūt turėsite progų pasireikšti visuomeninėje, klubinėje veikloje, užmegzti ypatingą pažintį.

LIŪTAS. Oficialūs susitikimai turėtų baigtis taip, kaip tikėjotės. Situaciją turėtų labai sušvelninti kažkieno reiškiamos simpatijos jūsų atžvilgiu, stiprus palaikymas.

MERGELĖ. Būsite intelektualiai aktyvūs, linkę mąstyti, analizuoti. Turėtų sėkmingai klostytis studijų reikalai. Galite gauti pranešimą iš užsienio ar teisėtvarkos institucijos. Noriai ruošitės šventėms. Galbūt ta proga leisitės į kelionę.

SVARSTYKLĖS. Nebloga diena. Regis, atgausite skolą, gausite premiją arba išspręsite finansinę problemą, susitarsite dėl investicijų, pelno ar projekto finansavimo.

SKORPIONAS. Labiau nei visa kita jums rūpės bendrystės, partnerystės klausimai. Vietoj ultimatumų ir priekaištų padovanokite malonių siurprizų dominančiam žmogui, suteikite džiaugsmo. Tuo galite daug laimėti visomis prasmėmis.

ŠAULYS. Darbe sulauksite dėmesio iš kolegų. Galima pramoga, pobūvis arba įdomus kultūrinis renginys. Tikėtina išsvajota dovana arba malonus paskatinimas, įvertinimas.

OŽIARAGIS. Būsite nusiteikę bendrauti, pramogauti, vilioti, šmaikštauti. Tikriausiai susitiksite su jums mielais žmonėms. Savo išmone, siurprizais jus gali nudžiuginti vaikai.

VANDENIS. Seksis tvarkyti piniginius ir turtinius reikalus, rūpintis šeima, tačiau turėsite nuolat kontroliuoti savo emocijas. Gali pavykti kaip tik dabar užbaigti labai svarbų reikalą, projektą ir gauti puikų rezultatą.

ŽUVYS. Gali būti, kad šiandien gausite puikią žinią, pranešimą ar pasiūlymą. Regis, nudžiugins malonus susitikimas, įdomi išvyka arba reikšmingas sandoris.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video