2024/04/27

 

KAIP SUŽAVĖTI PER PASIMATYMĄ?

Pirmi pasimatymai labai dažnai yra lydimi baimių. O kas jeigu aš nepatiksiu kitam žmogui? O gal jis nepatiks man? O jeigu neturėsime apie ką kalbėti..? Visiškai normalu, kad baimių yra daug. Juk reikia per gana trumpą laiko tarpą padaryti kitam žmogui kuo geresnį įspūdį apie save.

Egzistuoja tam tikros pirmų pasimatymų taisyklės, kurias atskleidžia santykių specialistai. Nors jos yra gana universalios, o pasimatymų metu reikia skirti daugiau dėmesio asmeniškumui, visgi, esame tikri, kad jos turėtų padėti Jums tinkamai pasiruošti tobulam pasimatymui.

Tinkamos pokalbių temos

Pirmų pasimatymų metu labai svarbu atsakingai rinktis temas, kurios bus palaikomas. Taigi, jokiu būdu negalima kalbėti apie buvusius, taip pat ir apie politiką arba religiją. Geriausia neliesti jautrių temų, kadangi dažniausiai jos sukelia ginčus, o to tikrai nenori niekas per pasimatymus.

Štai kalbėti apie seksą – tikrai nėra labai blogas pasirinkimas. Juk ilgainiui prie intymumo vis tiek bus prieinama. Net ir pokalbiai apie sekso žaisliukus – normalu. Juos aptarsi galima peržvelgus https://glamonek.lt/ asortimentą.

Pozityvumo svarba

Pasimatymai yra toks susitikimas, kurio metu turite per gana trumpą laiko tarpą save tinkamai pateikti. Dažniausiai reikia parodyti save ne tik tokį, koks esate, tačiau taip pat ir įnešti šiek tiek pozityvo, kuris leis būti ramiu, kad paliksite tikrai gerą įspūdį. Juk niekam nepatinka pikti žmonės, tad per pasimatymą geriau nebūti labai niūriam.

Kas Jūs esate?

Galiausiai, pasikartosime, kad reikia save parodyti tokį, koks ir esate. Labai blogai, kai bandoma sukurti tokį vaizdą, kuris nėra realus. Juk kuriant tikrus santykius – reikia realybės, kuri neatsiejama nuo tikrojo aš. Jis, galiausiai, anksčiau arba vėliau vis tiek pasimatys.

Gera yra rasti žmogų, kuris visada bus šalia Jūsų. Tuomet gyvenimas dažniausiai yra labiau harmoningas. Svarbiausia, kad reguliariai lankantis pasimatymuose – galiausiai antrą pusę rasti pavyks. Reikia tik dėti pastangas ir rezultatas tikrai visada bus.

„Market Rats“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.1518

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video