2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 21 D.

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 21-oji – Žiemos saulėgrįža, Elnio devyniaragio šventė.

AVINAS. Rytinės emocijos nebus pozityvios, daug kas erzins. Galbūt nelabai seksis užsidirbti pinigų, įsigyti tai, ką norite, arba atgauti vidinę ramybę, pasitikėjimą savimi. Galite pasielgti nelabai padoriai, siekdami sau naudos, komforto ar malonumo.

JAUTIS. Geras metas kūrybiniams bandymams vienumoje, tačiau ne konkursams, ne pasirodymams scenoje ar kitur viešumoje. Pasisaugokite liežuvautojų, sukčių, nepasiduokite provokacijoms.

DVYNIAI. Šiandien aktyviai bendrausite su senais ir naujais pažįstamais, kolegomis, bendraminčiais. Regis, pasijusite populiarūs, taip pat išsklaidysite ir kai kuriuos gandus, mitus apie save.

VĖŽYS. Būsite veiklūs, darbštūs. Jūsų bendradarbiavimas, draugystė kai kam atrodys labai svarbi ir pageidautina. Gali būti lengva supainioti dalykinius ir romantinius interesus.

LIŪTAS. Regis, sulauksite įtakingų asmenų ar užsieniečių dėmesio, pasveikinimų. Kiti arba jūs galite surengti svarbų pristatymą, renginį, pasakoti apie savo patirtis svetur ir pan. O galbūt kaip tik dabar išvyksite į kelionę.

MERGELĖ. Šiandien nestokosite vaizduotės ir įžvalgos. Puiku, jei tai jums padės spręsti finansines problemas. Derėtų laiku sumokėti mokesčius, įmokas. Viską lengviau įveiksite, jeigu atvirai kalbėsitės su gyvenimo partneriu, vaikais.

SVARSTYKLĖS. Sugebėjimas dalintis, išklausyti, suprasti šiandien bus didelė vertybė. Jei to stokojate, gali nesisekti. Atsargiau elkitės su ugnimi, elektra, šventine pirotechnika.

SKORPIONAS. Aktualūs bus sveikatos, įvaizdžio ir darbo klausimai. Šiandien įmanoma daug nuveikti, tik reikia turėti dienos planą. Tikėtinas prieššventinis pasisėdėjimas su kolegomis, tačiau jis ilgai netruks ir bus naudingas.

ŠAULYS. Regis, šiandien sulauksite komplimentų ir tai jums tikrai praskaidrins nuotaiką, pažadins kūrybingumą, šmaikštumą. Turbūt neatsisakysite pramoginio renginio.

OŽIARAGIS. Jeigu pradėsite klausti šeimos narių apie jų šventinius norus, tai neatsistebėsite, kad tokių galima prisigalvoti. Išmaniausi neabejotinai bus vaikų norai, originaliausi – siurprizus mėgstančių, mylimųjų.

VANDENIS. Gana sparčiai spręsis reikalai, susiję su studijomis, korespondencija, reklama, žiniasklaida. Visgi atlygio, naudos turbūt negausite tiek, kiek tikėjotės.

ŽUVYS. Šiandien derėtų visus reikalus mintyse susidėlioti į lentynėles, kad eitųsi sklandžiau, nuosekliau. Regis, nepraleisite progos užsidirbti pinigų, net jei iš to tebūtų vienadienė nauda.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video