2024/04/28

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 20 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien jums kils keistų sumanymų. Tačiau tai, kas atrodys patrauklu, gali pasirodyti gana destruktyvu, nuostolinga. Rizikuoti neverta. Saugokitės traumų, materialinės žalos. Saugokite kitus.

JAUTIS. Šiandien būtų žymiai naudingiau patylėti ir užimti stebėtojo poziciją nei impulsyviai reaguoti, aktyviai reikštis ar kelti ultimatumus. Stenkitės atskirti melą nuo tiesos. Saugokite sveikatą.

DVYNIAI. Kad ir ko siekiate, susitarti su kitais bus nelengva, bet įmanoma. Svarbu, kad tie susitarimai būtų prasmingi. Mažiau išlaidaukite nereikalingiems, vienadieniams niekniekiams. Nekokia diena rizikingoms grožio procedūroms.

VĖŽYS. Jeigu išvengsite rytinių ginčų ir nemalonių situacijų kelyje, įdienojus įtampos bus mažiau. Visgi smagiai nesijausite, ypač jei teks bendrauti su žmonėmis, kurių draugijos mielai atsisakytumėte.

LIŪTAS. Tikėtina, kad sulauksite jums aktualių žinių, susijusių su užsieniu, studijomis, publikacijomis, teisinėmis ar politinėmis aktualijomis. Kažkas gali mėginti pakenkti jūsų reputacijai ar gerovei. Apdairiau rinkitės pašnekovus ir saugokite gerą įvaizdį.

MERGELĖ. Rytas prasidės su pasiginčijimais, o dieną neramins finansinės aktualijos. Poreikių daugybė, o galimybės ribotos. Venkite rizikingų avantiūrų.

SVARSTYKLĖS. Būsite emocionalūs, įsitempę, linkę veltis į žodžių mūšius. Taip pat daug reikalų teks derinti su kitais ir tai bus nelengva dėl skirtingų nuomonių bei nevienodų galimybių. Pravartu atsižvelgti ne tik į savo finansinę situaciją.

SKORPIONAS. Rytinės spūstys keliuose gadins nuotaiką, tačiau dar labiau emocijas audrins iš partnerių girdimi ultimatumai, neadekvatūs pareiškimai ar pan. Itin saugokite savo ir kitų sveikatą.

ŠAULYS. Energija ir puiki vaizduotė leis kūrybingai padirbėti. Tačiau prireiks ir gero humoro jausmo, kad pozityviai paveiktumėte nuolat viskuo nepatenkintus asmenis. Augančiai kartai derėtų skirti didesnį dėmesį.

OŽIARAGIS. Būsite labai jautrūs aplinkai, linkę susinervinti, todėl bus sunku išlikti santūriems. Galimi keisti nesusipratimai. Moderni pirotechnika, rizikingi žaidimai gali pasirodyti itin nesaugūs jūsų vaikams.

VANDENIS. Galite gauti intriguojamos informacijos arba užsisakytą siuntą, kuri kažkuo nuvils. Būkite itin atsargūs kelyje, saugokitės elektros iškrovos, ugnies, traumų ir materialinės žalos.

ŽUVYS. Ši diena jums gali būti nebloga, produktyvi. Visgi jausitės primygtinai kurstomi aplinkos, reklamos daryti daug nereikalingų veiksmų, vaikytis pirkinių ir pan.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video