2024/04/27

 

PAGERBTI GERIAUSI KUPIŠKIO RAJONO SPORTININKAI

Geriausi Kupiškio rajono sporto klubų sportininkai. Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Gruodžio 15 dieną Kupiškio kultūros centre pagerbti 2023 metų geriausi rajono sportininkai ir kupiškėnų sporto bendruomenei nusipelnę asmenys.

Juos sveikino rajono meras ir kiti atsakingi Savivaldybės asmenys, Seimo nariai ar jų įgalioti atstovai.

Renginį paįvairino šokių kolektyvo „Una“ ir palaikymo komandos šokėjos. Pasirodė ir jaunieji sportinių šokių šokėjai Smiltė Aviltytė ir Matėjus Puišė.

Sportininkų pagerbimo šventės dalyviai buvo pakviesti paskanauti tai progai skirto torto.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Už viso gyvenimo nuopelnus

Renginį vedė Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto centro direktorė Ingrida Tuskienė su Kupiškio sporto mokyklos auklėtiniais Simu ir Tomu.

Rajono geriausius sportininkus pasveikino rajono meras Algirdas Raslanas. Pasak jo, sportas yra ir kultūros reiškinys. Taip pat intelektualus produktas, kurį sukuria sportininkas ir jam padedanti aplinka. Taip šis produktas įgyja vertę.

„Lietuvos sportininkai yra nacionalinė vertybė, o jūs esate Kupiškio vertybė, kurią turime gerbti ir visokeriopai padėti. Ačiū už puikius rezultatus“, – kalbėjo meras.

Už viso gyvenimo indėlį į Kpiškio sportą apdovanota Adelė Gaškienė, ilgametė sporto mokyklos stalo teniso mokytoja. Daug kupiškėnų išmokė žaisti šį žaidimą. Pasak I. Tuskienės, jos vardas Kupiškyje yra stalo teniso sinonimas. A. Gaškienė teisėjauja stalo teniso varžybose, atstovauja Kupiškio rajonui seniūnijų varžybose.

Tokia pat nominacija pagerbta ir Norberta Savickienė, Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos kūno kultūros mokytoja.

„Mokytoja Nora, taip ją visi vadina, visada apsupta vaikų, visada sporto salėje, visada visuose sporto renginiuose. Jos vadovaujamos komandos garsina mokyklos ir Kupiškio vardą zoninėse ir respublikinėse Lietuvos mokyklų žaidynėse“, – sakė renginio vedėja.

Plačiau skaitykite gruodžio 19 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Už viso gyvenimo nuopelnus rajono sporto bendruomenei rajono meras Algirdas Raslanas padėkas įteikė teniso mokytojai Adelei Gaškienei (kairėje) ir Norbertai Savickienei, Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos kūno kultūros mokytojai.
Autorės nuotrauka
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Gražu kai rajono sporte gyvuoja dinastija tėvas pasaulio čempionas, Europos viciacapionas, daugkartinis Lietuvos ir Pabaltijo čempionas vyresnis iš sūnus Lietuvos čempionas ir dabar mažiausias sūnus vienas geriausių Lietuvos sporto., šokių čempionas savo kategorijos reitingo lideriu tai džiaugsmas ir laimė tokiai šeimai sėkmės ir toliau tik nesustokit

    • Kada bus atidaryta plastikiniu butelių supirktuve Amicus? Man I max toli kapot.

    • Tokį gražų atsiliepimą parašei pletkyne?Turbūt tos šeimos narys esi. 🙂
      Neskanuuuuu

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video