2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 18 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Gruodžio 18-oji – Tarptautinė migrantų diena; Arabų kalbos diena.

AVINAS. Palankus metas demonstruoti meninius sugebėjimus, filosofinę išmintį. Gera diena meno bei labdaros, socialiniams projektams. O jei tuo neužsiimate, domins apkalbos, užkulisiniai įvykiai.

JAUTIS. Puiki, darbinga diena. Regis, kolektyve pajusite geresnį mikroklimatą. Sėkmė turėtų lydėti ir mokslo fronte. Palankus metas susitikimų, renginių organizavimui.

DVYNIAI. Būsite dalykiški, racionalūs ir pasitikintys. Galite dalyvauti viešame renginyje, pasireikšti iš tribūnos, gauti dosnų pasiūlymą ar vertingą patarimą.

VĖŽYS. Tai gali būti šauni diena, leidžianti kažkuo pasižymėti. Regis, kalbos suksis apie užsienį, keliones, renginių organizavimą ar kvietimą į juos. Tikriausiai pasijusite labiau vertinami draugų, partnerių.

LIŪTAS. Regis, kils poreikis paklausyti draugiško patarimo ir atsikratyti blogo įpročio, pasiryžti permainai. Galbūt kažkas grąžins jums skolą arba suteiks paskolą.

MERGELĖ. Pajusite didesnį norą bendrauti su kitais bei dalintis tuo, ką turite, padėti. Protingi, išmintingi, kūrybingi žmonės šiandien sugebės tuo sublizgėti, atsiskleisti.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai lengvai įgyvendinsite savo šios dienos planą. Regis, tai suteiks malonų pasitenkinimo jausmą ar apčiuopiamos naudos. Gali kilti ūpas atnaujinti asmeninį garderobą, pakeisti stilių.

SKORPIONAS. Atviriau reikšite jausmus, mintis. Galbūt kils ūpas sportuoti, rungtyniauti, dalyvauti atrakcijose, realizuoti save per kūrybą, vaikų ugdymą.

ŠAULYS. Šiandien jums ypač norėsis tvarkos, švaros, komforto savo asmeninėje erdvėje. Veikiausiai negailėsite laiko ir pinigų, kad atsirastų daugiau komforto ir šventiškos auros namuose.

OŽIARAGIS. Jums seksis vykdyti intelektinę, kūrybinę veiklą, imti ar teikti interviu, laikyti egzaminą, skaityti paskaitas, reklamuoti ir t.t. Regis, gebėsite rasti išeitį net iš kebliausių situacijų.

VANDENIS. Šiandien atrodys, kad viskas juda pirmyn be didelių pastangų, tarsi savaime, ypač jei turite pinigų ir galite sumokėti pagalbininkams. Labiausiai rūpės harmonija ir tvarka artimoje aplinkoje.

ŽUVYS. Šiandien darbuositės gana lengvai, sėkmingai taikysite naujoves. Jums padės intuicija ir žinios. Aplinkiniai jus noriai išklausys, o gal ir patys patikės slapčiausias mintis.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video