2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 16 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Pažįstamas asmuo gali prašyti patarimo arba siekti jūsų dėmesio. Jeigu prisiimsite papildomų įsipareigojimų, vakare gailėsitės. Saugokitės sukčių.

JAUTIS. Jūsų noras pasirodyti dosniais ar labai stilingais gali per daug kainuoti. Ką nors užsisakydami internetu, būkite labai apdairūs, neatskleiskite savo finansinių duomenų. Sukčiai tik to ir laukia.

DVYNIAI. Šiandien gali būti labai sunku atsispirti pagundai išbandyti kažką naujo, neįprasta, spontaniškai įsigyti kelionę ar pan. Labiau saugokitės sukčių ir ilgapirščių.

VĖŽYS. Tai gali būti apsipirkimų ir finansinių atsiskaitymų diena. Galbūt negalėsite atsisakyti kažkam padėti. Regis, nerimausite dėl ateities, studijų, savo ar kitų sveikatos.

LIŪTAS. Jeigu norite, kad sutuoktinis, partneris jums pritartų ir nereikštų savo nuomonės, tai galbūt taip ir bus. Tačiau tuomet nesitikėkite išgirsti nuoširdžių meilės žodžių, patirti tikro dalijimosi džiaugsmo.

MERGELĖ. Regis, jums nesibaigs pareigos ir darbai, nepaisant noro savaitgališkai atsipalaiduoti, nes artimi žmonės be jūsų atrodys lyg be rankų. Pats metas pradėti gyventi sveikiau, atsinaujinti, keisti gyvenimo būdą. Saugokitės infekcijų.

SVARSTYKLĖS. Jūsų mintys suksis apie vaikus, šventinius pasiruošimus, pirkinius, pramogas ir pan. Labiau saugokite save ir vaikus nuo infekcijų, alerginių reakcijų.

SKORPIONAS. Regis, pagaliau kils ūpas tvarkytis, puošti namų aplinką, pirkti dovanėles ar pan. Pasigilinkite, ko reikia vaikams, mylimam žmogui, užuot aklai išlaidavę.

ŠAULYS. Šiandien tikriausiai padaugės kontaktų su giminaičiais, kaimynais. Regis, su jais bendrauti bus lengviau nei su artimu žmogumi, įnikusiu į svaigalus ar įsikibusiu į savo subjektyvius, keistus įsitikinimus.

OŽIARAGIS. Rūpesčių gali kelti santykiai su draugais, partneriais, konkurentais. Jūsų norai ir planai gali pasirodyti gerokai per dideli, kad būtų įgyvendinami.

VANDENIS. Galite tikėtis problemų, jeigu būsite išsiblaškę ir nepakankamai dėmesio skirsite finansiniams bei materialiniams klausimams. Atidžiau skaičiuokite, planuokite.

ŽUVYS. Didelis išsiblaškymas ir patiklumas ar ne vietoje ir ne laiku pavartotas alkoholis gali įvelti jus į problemas. Nekurkite nepraktiškų planų bei iliuzijų. Itin saugokite sveikatą.       

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video