2024/04/28

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 14 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien jums gali tekti eiti į renginius, svarbius susitikimus. Neverta dėl kažko ginčytis bei gvildenti globalines problemas. Vis tiek situacija nuo jūsų beveik nepriklauso.

JAUTIS. Nepaisant šiokių tokių nesusipratimų ar įtampos, šiandien jausitės pakylėti. Galbūt mintys suksis apie kelionę, neįprastą pasiūlymą. Galite padaryti gana įdomias išvadas, pabendravę su nepažįstamais asmenimis.

DVYNIAI. Ši diena neatneš rūpesčių, jeigu neturite skolų. Neblogai būtų imtis finansų, mokesčių, paveldėjimo reikalų, jeigu jie aktualūs. Akivaizdu, kad neišvengsite išlaidų.

VĖŽYS. Ši diena bus malonesnė, jeigu nejaučiate konkurencijos iš aplinkinių, spaudimo dėl kažko varžytis su kitais. Stenkitės išsaugoti vidinę pusiausvyrą ir atlaidžiau vertinkite aplinkinius. Gali būti, kad kai kurie priešai netrukus panorės tapti jūsų draugais.

LIŪTAS. Šiandien galite mėginti įvertinti ir planuoti savo profesines perspektyvas, įdirbį ir tai, ko naujo išmokote. Galite gauti naują darbo, projekto pasiūlymą. Pasidomėkite, ar jis pakankamai rimtas ir nedvelkia abejotina avantiūra.

MERGELĖ. Jeigu pasitelksite humoro jausmą, lengvą flirtą, kūrybingumą, tai ir jums, ir aplinkiniams ši diena bus gana nuotaikinga. Regis, jūsų rūpestingo dėmesio šiandien nepristigs augančiai kartai.

SVARSTYKLĖS. Buitis, pinigai, šeima – kertiniai dienos klausimai. Galbūt nenumatytos išlaidos arba nauji artimųjų poreikiai vers keisti kai kuriuos planus.

SKORPIONAS. Šiandien puikiai dorositės su informacijos gausa. Sklandžiai pavyks ir interviu, studijų užduotys ar pan. Aktualūs gali būti su logistika, pervežimais susiję klausimai, ir juos gana vykusiai gvildensite.

ŠAULYS. Ši diena jums turėtų būti nebloga. Puoselėsite praturtėjimo, pagražėjimo svajones. Jeigu bus siūlomos nepigios prekės ar lengvo pasipelnymo galimybė, labai svarbu konkrečiai įsigilinti į detales.

OŽIARAGIS. Kasdienybė, rutina ir net stiprokos emocijos šiandien netrukdys pajusti tikrojo gyvenimo pulso, lyg filosofams pažvelgti giliau, plačiau į tai, kas vyksta aplink jus. Kažkam labai padės jūsų išmintingi patarimai.

VANDENIS. Ši diena tinkama dvasinėms praktikoms, kūrybinei veiklai. Elkitės taip, kaip pataria jūsų vidinis balsas, sąžinė. Jeigu jaučiatės pavargę nuo nuolatinio lėkimo, derėtų atsipalaiduoti, pailsėti, galbūt ir pamedituoti.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę visas problemas spręsti kolektyviai, jums įdomi bus kitų nuomonė ir ji veiks jūsų veiksmus. Daugiau dėmesio jums rodys draugai, gerbėjai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video