2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 13 D.

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 13-oji – Gruodžio 13-oji – Šviesos diena, šv. Liucija.

AVINAS. Prasidėjusi jaunatis skatins daugiau galvoti apie ateitį, ją planuoti. Jums tarsi norėsis nusipurtyti praeities dulkes, išgyvenimus, pabėgti nuo jų į kitokią realybę, kur nors bent trumpam išvykti.

JAUTIS. Ši diena gali atnešti svajonių apie praturtėjimą arba apie tolimas egzotiškas keliones. Daugiau dėmesio skirkite finansiniams įsipareigojimams, studijų reikalams.

DVYNIAI. Ši diena žada naujų poslinkių ar pokyčių asmeninių santykių srityje. Galbūt dalyvausite svarbiame renginyje, tarpininkausite arba susitarsite dėl aktualių jums dalykų

VĖŽYS. Ši diena turėtų atnešti naujų idėjų, susijusių su darbu, gyvenimo būdu, įvaizdžiu. Tik neprisigalvokite sau ligų, nepeikite savo figūros, išvaizdos. Tikėkite, kad viskas pataisoma ir stenkitės tobulėti.

LIŪTAS. Jūsų įtaigi kalba maloniai veiks aplinkinius, kels pasitikėjimą ir susidomėjimą. Galite tikėtis pakvietimų į pramoginius renginius, pasimatymus, prezentacijas ir pan.

MERGELĖ. Diena bus ramesnė ir saugesnė, jei praleisite daugiau laiko su šeima ir pasistengsite, kad visiems būtų jauku. Nuoširdžiai pasikalbėkite su artimaisiais. Galbūt tai jums padės išspręsti kai kurias asmenines problemas.

SVARSTYKLĖS. Nemažai dėmesio teks skirti reikalams, susijusiems su mokslu, informacija, reklama, komercija. Galimas svarbus interviu, naujas sandoris ar projektas.

SKORPIONAS. Gerai išanalizuokite bet kokią gautą informaciją, patarimą, pasiūlymą. Gali kilti racionalių minčių, kaip išspręsti vieną svarbią problemą. Neeikvokite per daug laiko bei lėšų apsipirkimams.

ŠAULYS. Šiandieną pasijusite taip, lyg privalėtumėte naujai pažvelgti į senus dalykus ir pakeisti savo atgyvenusias nuostatas. Labiau parūps autoriteto ir uždarbio klausimai.

OŽIARAGIS. Nors diena bus nebloga, jūs galite jausti energijos trūkumą, keistą silpnumą. Jokiu būdu šiandien „neprisikurkite“ sau naujų ligų, nepasiduokite melancholijai, nes prasidedanti jaunatis užfiksuos tokias nuotaikas. Siekite pozityvumo.

VANDENIS. Su gera komanda šiandien galite nemažai nuveikti ir smagiai praleisti laiką. Kai kurios naujai užmegztos pažintys gali būti reikšmingos. Deja, vakare tikriausiai pasijusite energetiškai išsunkti arba sunegalavę.

ŽUVYS. Šiandien teks kažkuo įtemptai rūpintis, domėtis, tačiau tai bus prasminga. Pats metas apgalvoti savo būsimus žingsnius ir tikslus. Vakaras žada susitikimų su bendraminčiais, įsimintiną renginį ar pan.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video