2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 10 D.

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 10-oji – Tarptautinė žmogaus teisių diena; Futbolo diena; Nobelio diena.

AVINAS. Tinkamas metas įvertinti vidines ir išorines problemas. Būsite labai įžvalgūs, intuityvūs. Nepaisant to, galite įsigyti brokuotą daiktą. Nudžiuginusi didelė nuolaida gali lemti nuostolį. Perkant pravartu reikalauti sąskaitos, garantijos ir pan.

JAUTIS. Jūsų nuotaikos ir jausmai kaitaliosis. Tai liesite gražius jausmus ir komplimentus, tai imsite pykti ir priekaištauti. Neatsargus artimo žmogaus arba jūsų elgesys gali pridaryti rūpesčių.

DVYNIAI. Jeigu jaučiate vidinį nerimą, niekuo nebepasitikite, ieškokite priežasties savyje. Pravartu pasportuoti, atlikti retesnes higienines procedūras. Labiau rūpinkitės sveikata.

VĖŽYS. Šiandieninės jūsų mintys ir viltys bus priimtinos ir kitiems žmonėms, todėl lengvai rasite bendrą kalbą bei išgirsite komplimentų. Jūsų dėmesiu džiaugsis ir vaikai, ir draugai, gerbėjai. Galima romantiška pažintis, intriguojanti staigmena.

LIŪTAS. Jeigu pavyks būti tolerantiškiems ir empatiškiems, galite tikėtis neblogos dienos. Nederėtų bandyti nervingo žmogaus kantrybės. Saugokitės traumų, ugnies, elektros iškrovos.

MERGELĖ. Domėsitės įvairia informacija, kelionėmis. Pasidalijimas mintimis, patarimais šiandieną gal būti labai naudingas. Deja, kelionės, išvykos gali būti nesaugios. Galbūt nerimausite dėl išvykusio ar išvykstančio artimo žmogaus.

SVARSTYKLĖS. Regis, nersite į malonumų paieškas, džiaugsitės pirkiniais. Saiką išlaikyti bus nelengva, o tai reiškia, kad vakare gali būti apmaudu dėl neracionalių išlaidų.

SKORPIONAS. Pasižymėsite emocingumu, jausmingumu. Tačiau jūsų spontaniškumas gali likti nesuprastas, gal net išgąsdinti dominantį asmenį. Pasitelkite kantrybę ir subtilumą bendraudami. Gresia traumos, ypač nudegimai.

ŠAULYS. Šiandien būsite linkę gilintis į slaptus bei dvasingus dalykus. Neblogai turėtų sektis menininkams, medikams, mistikams. Venkite svaigalų, triukšmingų susibūrimų.

OŽIARAGIS. Šiandien teks nemažai bendrauti ir seksis neblogai, jeigu stengsitės suprasti kitus žmones. Nepagailėkite dėmesio vaikams, saugokite juos. Nesiūlykite vaikams pernelyg rizikingų žaidimų, atrakcijų. Vakaro renginys gali kažkuo šokiruoti.

VANDENIS. Šiandien nepasižymėsite kantrybe, taktu. Kai kurios pašnekovų pastabos, komentarai gali jus trikdyti ir provokuoti gynybinę ar puolamąją poziciją. Saugokitės traumų.

ŽUVYS. Daug įdomaus sužinosite iš pokalbių su nepažįstamais žmonėmis arba tiesiog iš interneto. Galbūt užsisakysite originalų daiktą, išsakysite šiltus žodžius bei jausmus patinkančiam asmeniui. Būkite atsargūs kelyje, nes gresia avarijos.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video