2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 9 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien skaičiuosite pajamas ir išlaidas, kalbėsite apie mokesčius, draudimą ar paveldėjimą. Labiausiai jus jaudins santykiai su žmonėmis, kuriems esate neabejingi arba skolingi. Jums patiems bus nesmagu, jeigu nevykdote pažadų, duotų jiems.

JAUTIS. Šiandien sunku tikėtis konkretumo, ypač jausmų ir pinigų srityse. O kaip tik šie klausimai jums bus patys svarbiausi. Lengva suklysti, patirti praradimų. Pasistenkite išvengti dviprasmiškų santykių bei nemalonių situacijų.

DVYNIAI. Diena bus prieštaringa. Regis, pulsite iš pagrindų tvarkytis arba užbaiginėti atidėtus darbus. Daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms, kad pastebėtumėte ir suprastumėte kai kuriuos trūkumus. Galite lankytis grožio salone.

VĖŽYS. Regis, neišvengsite įvairių pagundų. Net jeigu esate sau davę pažadą neišlaidauti, nesmaguriauti ir visur laikytis saiko arba nesivelti į avantiūras ir meilės nuotykius, šiandien to išvengti gali nepavykti.

LIŪTAS. Šiandien gali susidaryti įtempta situacija santykiuose su sutuoktiniu arba kitu šeimos nariu, draugu, ypač jei nepaisote jo nuomonės ir poreikių. Galimos nenumatytos išlaidos.

MERGELĖ. Nenuobodi diena. Net jei ne jūs patys įdomiai leisite laiką, o jūsų vaikai ar draugai, tai vis tiek į tai kažkaip įsitrauksite, su jauduliu stebėsite. Galimas smagus flirtas.

SVARTYKLĖS. Šiandien būsite linkę sau pataikauti, lepintis, išlaidauti. Tikriausiai prisikursite ne vien realių norų, susijusių su meile, praturtėjimu, naudingais ryšiais.

SKORPIONAS. Jeigu mėginsite forsuoti įvykius ir aklai patikėsite gandais, tai prarasite nemažai ir lėšų, ir nervų. Jausmų svyravimų į kraštutinumus, emocinio nestabilumo, abejonių gali sukelti jums svarbus asmuo.

ŠAULYS. Išgirstos apkalbos, gandai gali sukelti neramių minčių. Pradės klibėti pasitikėjimas kažkuo, kas jums buvo svarbu. Būtų žymiai geriau, kad pernelyg neišlaidautumėte ir slapčia nekenktumėte kitiems. Saugokitės sukčių.

OŽIARAGIS. Tikriausiai neliksite ne dėmesio, šurmulio, net jei jums to visiškai nereikia. Galite pasijusti tarsi tampomi į visas puses. Ir draugams jūsų reiks, ir vaikams. Jeigu įniksite į virtualius socialinius tinklus, tai sunkiai iš jų ištrūksite.

VANDENIS. Nuotaikų svyravimai gali kiek jaukti planus ir santykius. Aplinkiniams bus nelengva jums įtikti. Galbūt svarbus pasirinkimas, kuriam negalėjote apsispręsti, įvyks savaime.

ŽUVYS. Galimi reikalai, susiję su studijų užduotimis, kelione, ryšiais su užsieniečiais ar toli esančiais draugais. Galbūt teks jiems padėti, tarpininkauti. Lengvai megsis pažintys, romantiškos intrigos.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video