2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 8 D.

Pixabay nuotrauka

Gruodžio 8-oji – Švč. Mergelės Marijos nekaltojo prasidėjimo šventė.

AVINAS. Regis, gebėsite pasinaudoti kitų žmonių jausmais, silpnybėmis ir elgtis taip, kad su jų pagalba pasiektumėte savo tikslus. Turėtumėte paisyti ne vien savo interesų, bet ir laikytis susitarimų, įstatymų.

JAUTIS. Šiandien galite išgirsti komplimentų apie jūsų išvaizdą ar stilių, tačiau jie nebūtinai bus nuoširdūs. Jeigu laukiate atsakymo ar rezultato, susijusio su mokslu, darbu, siunta ar nuosavybe, jis jau pakeliui.

DVYNIAI. Iš mylimo žmogaus ar gerbėjų tikriausiai sulauksite paramos, supratimo arba mielai jiems tai teiksite jūs patys. Vaikai arba meilė skatins jus priimti sprendimus, susijusius su nuosavybe, verslu ar prieššventiniais pirkiniais.

VĖŽYS. Tikriausiai neišvengsite išlaidų, susijusių su komfortu, namų bei namiškių reikmėmis. Dėl jų pasitarkite, jeigu norite darnaus sutarimo ir palankaus artimųjų įvertinimo.

LIŪTAS. Įdomi, informatyvi diena. Jus gali nustebinti gautas pranešimas ar netikėtas pasiūlymas iš neabejingo draugo ar kolegos. Tikėtinas sėkmingas studijų atsiskaitymas, pavykęs interviu ar straipsnis.

MERGELĖ. Šiandien rezultatyviai tvarkysite pinigų, nuosavybės, komercinius reikalus. Galbūt pavyks papildomai užsidirbti arba naudingai išleisti sutaupytą pinigų sumą. Jeigu norite gauti lengvatą, nuolaidą, taip ir bus.

SVARSTYKLĖS. Diena žada gerų įspūdžių. Tai, kas neseniai atrodė sudėtinga ir neįveikiama, gali tapti žymiai paprasčiau. Tereikia laiku vykdyti įsipareigojimus ir nuoširdžiau bendrauti su artimaisiais.

SKORPIONAS. Šiandien trokšite intymumo, ramybės, dvasinio komforto. Bus mažiau energijos dirbti ir noro bendrauti, todėl tiktų rinktis tokią veiklą bei aplinką, kurioje jaučiatės nespaudžiami. Subtiliau elkitės su mylimu žmogumi, partneriu.

ŠAULYS. Visur norėsis suspėti, viską padaryti. Gera komanda, darnus kolektyvas arba šaunūs bendraminčiai gali padėti realizuoti tikslus, o vienam tai nelabai pavyks. Neišplepėkite jums patikėtų paslapčių.

OŽIARAGIS. Regis, dalykiniais saitais susiję asmenys reikalaus pareigingumo, atsakomybės. Kaip bebūtų, turėsite naudos iš laiku ir kokybiškai įvykdytų įsipareigojimų.

VANDENIS. Neblogai seksis tarnyboje, ypač jei jūsų veikla susijusi su mokslu, žiniomis, informacija, užsieniu, ryšiais. Galbūt gausite svarbią žinią iš toli. Meilės objektas gali pažadinti norą kažką keisti gyvenime arba vykti į egzotišką kelionę.

ŽUVYS. Tikriausiai teks tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus. Jeigu aktualu derėtis ar rimčiau apsipirkti, padarykite tai neatidėliodami. Regis, svajosite apie meilę, seksą, romantiką, ypatingas dovanas.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video