2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 7 D.

Dalės Virbickienės nuotrauka

Gruodžio 7-oji – Tarptautinė civilinės aviacijos diena; Šv. Ambraziejus.

AVINAS. Šiandien iš ryto galimi emocingi apsižodžiavimai, tačiau iš esmės jūsų mintys, pamokymai visiems atrodys verti dėmesio. Jūs ir patys galite sėkmingai pasinaudoti kitų suteikta informacija ir turėti iš to realios naudos.

JAUTIS. Šiandien jums turėtų pavykti susidoroti su problemomis darbe, suderinti tai, kas neseniai išsiderino ar buvo neaišku. Prasminga ir įdomu bus susitikti su žmogumi, kuris žino, kaip reikia siekti tikslo. Jus gali rimtai sudominti stažuotė, konferencija ar kelionė.

DVYNIAI. Regis, šiandien jus džiugins varžybos, konkursai, flirtas, komplimentai, vaikų pasiekimai ir pan. Galima slapta protekcija arba neafišuojama parama, svarbus pažadas.

VĖŽYS. Šiandien jums labiausiai norėsis komforto, darnos namuose ir darbe. Pravartu pasinaudoti kilusiu ūpu tvarkytis, šventiškai puošti aplinką, ruošti dovanėles, nes šia prasme išties pavyks daug nuveikti.

LIŪTAS. Tikėtini geri patarimai, naujienos, intriguojami pokalbiai. Daug dėmesio skirsite darbui, pareigoms ir tai neliks neįvertinta. Su artimos aplinkos žmonėmis lengvai susitarsite dėl svarbių jums dalykų, bendrų renginių.

MERGELĖ. Šiandien būsite energingai nusiteikę ir gerų rezultatų galite tikėtis iš visko, ko tik rimtai imsitės. Galima komercinė, derybinė sėkmė. Dėmesį rodys jums svarbūs asmenys.

SVARSTYKLĖS. Šiandien tiktų užsiimti labdaringa veikla, dirbti visuomenės labui, padėti artimiesiems, kaimynams. Galite atgauti skolą arba gauti neblogo sandorio pasiūlymą.

SKORPIONAS. Diena bus gera, jeigu vengsite blaškančio šurmulio, mažiau kalbėsite ir nesiimsite darbų, kurių nesugebate. Tokiu atveju nepadarysite klaidų ir savaime pagerinsite santykius su aplinkiniais. Regis, sustiprės intuicija, meninis skonis. 

ŠAULYS. Nesitversite savame kailyje – domins varžybos, renginiai, draugų iniciatyvos, apsipirkimai su prekybinėmis nuolaidomis ir kt. Galite gauti premiją arba naudingą dovaną.

OŽIARAGIS. Galite neblogai pasireikšti mokslo, profesijos ar politikos srityje. Tikėtini neoficialūs ir oficialūs pokalbiai. Parodykite daugiau pagarbos kitiems ir atitinkamai sulauksite daugiau sėkmės. Regis, vaikams parengsite lavinančias užduotis, dovanas.

VANDENIS. Galite dalyvauti susitikimuose su plataus akiračio žmonėmis arba atvykusiais iš toli. Galbūt tai bus sportininkai, visuomenininkai, lektoriai ar įžymybės. Galite vykti į varžybas arba domėtis kelionių maršrutais, kvalifikacijos kėlimu.

ŽUVYS. Būsite išradingi, darbštūs ir galite įdomiai pakoreguoti savo stilių ar aplinkos dizainą. Tikriausiai sėkmingai atsikratysite rūpesčių, susijusių su mokesčiais, akcijomis, draudimu ar kt. Jums gali padėti pažįstami asmenys.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video