2024/04/27

 

„VINGIO“ KOMANDA GARSINO KUPIŠKĮ

Kupiškio motociklininkų dueto Pauliaus Miliškevičiaus ir Roko Žalneriūno įspūdingas šuolis Uoginių trasoje.

Sėkmingai šį sezoną pasirodė Kupiškio rajono motociklų sporto klubo „Vingis“ atstovai Paulius Miliškevičius (vairuotojas) ir Rokas Žalneriūnas (priekabininkas), rungtyniavę motociklų su priekaba 750 SP oru aušinamų variklių klasėje.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Šio sporto klubo vadovas Saulius Miliškevičius papasakojo, kad ši naujai susibūrusi komanda per metus dalyvavo varžybose 13 kartų ir tapo tos motociklų klasės Lietuvos taurės laimėtojais.

Taip pat P. Miliškevičius ir R. Žalneriūnas dalyvavo „Sėlijos taurės“ varžybose (dvejos rungtynės vyko Latvijoje) ir tapo vicečempionais 750 SP mėgėjų klasėje.

„Vingio“ motociklų sporto klubo vadovas pabrėžė, kad tokią sėkmę sportininkams padėjo pasiekti intensyvios treniruotės nuo pat motociklų sporto sezono pradžios.

Iš kairės: Rokas Žalneriūnas ir Paulius Miliškevičius sėkmingai atstovauja Kupiškio motociklų sporto klubui „Vingis“.

„Buvo ir nemalonių nutikimų. Tai techninė sporto šaka. Tad ir gedimų, su tuo susijusių neplanuotų išlaidų nepavyko išvengti. Tai komandai šiek tiek pablogino rezultatus. Bet vyrai nepasidavė ir gerai baigė šių metų varžybų maratoną, garbingai garsino sporto klubą „Vingis“ ir Kupiškio kraštą.

Dėkojame visiems mūsų rėmėjams. Tarp jų buvo ir rajono Savivaldybė, skyrusi 500 eurų.

Gruodžio 9 dieną „Sėlijos taurės“ varžybose dalyvavusios komandos turėtų susiburti Biržuose, kur numatyta šių varžybų nugalėtojų ir prizininkų pagerbimo ceremonija“, – pasakojo apie sportininkų kasdienybę ir džiugias akimirkas S. Miliškevičius.

Šiemet Paulius Miliškevičius ir Rokas Žalneriūnas motociklų su priekabomis varžybose iškovojo Lietuvos taurę.
Nuotraukos iš asmeninio Sauliaus Miliškevičiaus albumo
Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Skopiskiaus komanda nedalyvavo ?

  • Labai prasmingas sportas.

  • Vieni geriausiu duėtu kurie važiuoja su 750sp klasėja

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video