2024/04/29

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 6 D.

Rasos Čepaitės nuotrauka

Gruodžio 6-oji – Šv. Mikalojus, Arklių diena.

AVINAS. Regis, iš ryto stokosite energijos, jausitės apsnūdę arba kamuos pagirių sindromas. Įdienojus darbuositės nepriekaištingai. Jeigu aktualu, derėtų pasitikrinti sveikatą.

JAUTIS. Šiandien imkitės darbų, kuriems reikia kūrybiškumo, išradingumo arba išskirtinių jūsų gabumų. Nenuviltų ir romantiškas pasimatymas, pramoginis renginys.

DVYNIAI. Šiandien galite susitikti su žmogumi, pasirengusiu jums pasiūlyti neblogą sandorį, projektą. Tačiau gali pasitaikyti ir abejotinų pažadų. Mokėkite atskirti grūdus nuo šiaudų.

VĖŽYS. Regis, teks skirti dėmesio reikalams, susijusiems su mokslu, informacija, reklama, komercija. Turbūt sužinosite svarbių dalykų. Galima kelionė arba ruošimasis jai.

LIŪTAS. Rūpės autoriteto ir uždarbio klausimai. Būkite atidesni, jeigu teks derėtis, įsipareigoti, imti ar teikti paskolą. Galite sudaryti naudingą sandorį, tik svarbu nepasiduoti manipuliavimui bei išnaudojimui.

MERGELĖ. Tai turėtų būti nebloga diena. Dirbkite, kurkite, mylėkite. Bus rezultatų, kurie nudžiugins. Tik saugokitės sukčių, apsvaigusių asmenų, infekcijų, apsinuodijimo.

SVARSTYKLĖS. Šį rytą galite nekaip jaustis. Jeigu tai ne ligos simptomai, tai pamažu atsigausite. Visgi šiandien jums geriau sektųsi darbas iš namų arba neįtempta namų ruoša ramioje aplinkoje.

SKORPIONAS. Jeigu ką tik padarėte per ankstyvas išvadas, jautėtės nereikalingi ar nepopuliarūs, tai turbūt pamatysite, kad be reikalo. Atsiras bendraminčių, o gal net pasijusite nuoširdžiai palaikomi, mylimi. Galite gauti dėmesio vertą pasiūlymą.

ŠAULYS. Rytinis išsiblaškymas, mieguistumas neleis iš karto griebtis darbų. Vėliau pažvalėsite ir turbūt nemažai nuveiksite bei gausite apčiuopiamų rezultatų. Pasistenkite, kad neišsprūstų neapgalvotas pažadas.

OŽIARAGIS. Galite turėti reikalų su žiniasklaida, švietimo darbuotojais, tvarkyti teisinius reikalus, megzti bendradarbiavimą. Kai kas puikiai seksis, jausitės įvertinti, sulaukę trokštamo dėmesio arba pasiekę norimą rezultatą.

VANDENIS. Gausite pajamų atliktą darbą arba bus kalbama apie darbinį užsakymą, sutarties tęsimą, premiją ir pan. Būkite atidūs, jeigu turite reikalų, susijusių su bendrais ar svetimais pinigais, finansiniais dokumentais.

ŽUVYS. Šiandien jums gali tekti aiškintis santykius su konkurentais, partneriais ar mylimaisiais. Regis, jūsų nesupras ir nepalaikys tik tie, kurie tyčia nenorės suprasti ir būti draugiški. Saugokitės sukčių bei patys nesukčiaukite.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video