2024/04/29

 

KOKĮ AUTOMOBILĮ NAUDINGIAUSIA NUOMOTIS VYKSTANT Į KELIONĘ PO KAIMYNINES ŠALIS? 

Jei į kelionę susiruošia tėvai su trimis atžalomis ir dviem seneliais, tada tikrai apsimoka išsinuomoti 7 vietų automobilį. Tokį automobilį taip pat verta nuomotis ir tada, kai nusprendžiate leistis keliauti su gerų draugų būreliu ar bendradarbiais. Juk tada visi tilps į vieną mašiną, o tai akivaizdžiai pigiau, nei keliauti su dviem atskiromis mašinomis.

Nuo kokių aplinkybių priklauso septynviečio automobilio nuomos dydis?

Pirmiausiai septynviečio automobilio nuomos kainos dydis priklauso nuo to, kokius atstumus su ja ketinate įveikti, ar keliausite tik Lietuvoje, ar ir kitose Europos šalyse. Priklauso ir nuo to, iš kurios vietos mašiną pasiimsite ir į kurią galėsite ją grąžinti. Daugiau už nuomą teks mokėti tada, jei užsisakysite papildomas paslaugas – GPS navigacinę sistemą, mažiems vaikams reikalingas kėdutes, neribotą kilometražą ir kt.

Be to, jeigu transporto priemonę nuomositės kurio nors miesto centre, tada kainuos pigiau, nes nuomojantis oro uosto teritorijoje, tada kainuos brangiau, dėl ten galiojančių papildomų lokacinių mokesčių. Kuo ilgesniam laikotarpiui nuomositės automobilį, tuo jo paros kaina bus mažesnė, nei tada, kai jį rezervuosite vienos-trijų dienų laikotarpiui.

Kokiu atveju automobilio rezervacija išlieka finansiškai pati patraukliausia?

Tiek kitų rūšių, tiek ir septynviečių automobilių nuomos kainai įtakos turi tas laiko tarpas, kuris lieka iki rezervacijos pradžios. Pačios palankiausios kainos yra taikomos tada, kai iki mašinos rezervavimo pradžios lieka nuo dviejų iki vienos savaitės laiko. Likus trims ar tik vienai dienai, nuomos kaina bus didesnė.

Apie ką pirmiausiai reikėtų pagalvoti prieš ryžtantis rezervuoti nuomai automobilį?

Prieš rezervuodami septynių vietų automobilį numatykite kuo tikslesnį būsimos kelionės maršrutą, įsitikinkite, ar tikrai atsiras šeši žmonės, norintys keliauti kartu su jumis. Be to, neskubėkite veikti, prieš tai pasidomėkite, ar daug skiriasi tokių automobilių nuomos kainos skirtingose šią paslaugą teikiančiose platformose.

Išsirinkus belieka aptarti su paslaugos teikėju automobilio atsiėmimo vietą, nuomos trukmę ir kitas aplinkybes. Visus šios rūšies automobilius galima vairuoti tiems asmenims, kurie turi B kategorijos vairuotojo pažymėjimą.

„Market Rats“ inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.1476

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video