2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 5 D.

Unsplash nuotrauka

Gruodžio 5-oji – Tarptautinė savanorių diena už ekonominę ir socialinę plėtrą; Padėkos savanoriams diena.

AVINAS. Galite panorėti kažko naujo, neįprasto verslo srityje arba savo išvaizdoje, stiliuje. Pasverkite galimybes, kiek investicijų galite sau leisti. Kai kas išties apsimokės.

JAUTIS. Tikėtina, kad jums pavyks papildomai užsidirbti arba keistu būdu suderinti nederančius dalykus. Galite išgirsti tikrą meilės prisipažinimą arba rimtą projektinį pasiūlymą. Kūrybinės sėkmės neturėtų pritrūkti.

DVYNIAI. Diena bus nebloga, jeigu nesigriebsite per daug darbų. Turbūt pajusite, kad jums reikia daugiau jaukumo namuose ir panorėsite tam skirti daugiau savo laiko ir energijos. Kad ir kur tą komfortą, grožį kursite, įtraukite į veiklą ir aplinkinius.

VĖŽYS. Gali atsirasti poreikis originaliau vykdyti kūrybinę veiklą, siejant tradicijas ir modernumą. Galbūt tvarkysite formalumus, susijusius su numatoma kelione ar renginiu.

LIŪTAS. Regis, jus nudžiugins pavykęs sumanymas, susijęs su darbu, projektu ar įsigytu daiktu. Kita vertus, nerimo kels nedraugiškos replikos arba nesusikalbėjimas su vaikais.

MERGELĖ. Šiandien pasižymėsite kūrybingumu, charizma. Parodykite geranorišką atlaidumą, dosnumą, meilę – tai gali suveikti tiesiog stebuklingai, jeigu norite užmegzti ar pataisyti jums svarbius santykius. 

SVARSTYKLĖS. Šiandien giliau suvoksite subtilius kūrinius, o gal net pajusite meninį įkvėpimą. Seksis su grožio kūrimu bei puoselėjimu, labdara susijusios veiklos. Labiau rūpės svetimos paslaptys, užkulisiniai žaidimai.

SKORPIONAS. Regis, ypatingus jausmus pajusite žmogui iš draugų rato arba su džiaugsmu pastebėsite, kad kažkas jums rodo tikresnį dėmesį nei anksčiau. Jeigu nežaisite dvejopo žaidimo, nuostabus ryšys gali tapti svarbiu ir ilgalaikiu.

ŠAULYS. Regis, darbe, versle, ant scenos, iš tribūnos ar kitur stengsitės įrodyti, ko esate verti. Šiek tiek rizikos ir modernumo tikrai nepakenks, tačiau pravartu pernelyg nenutolti nuo tradicijų ir gerbti stabilumą mėgstančius žmones.

OŽIARAGIS. Diena turėtų būti įdomi, skatinanti kurti, eksperimentuoti, atskleisti talentus bei meilės jausmus, domėtis kelionėmis, atrakcijomis, vaikų svajonėmis. Regis, turėsite kuo pasididžiuoti.

VANDENIS. Jūsų noras kitiems padaryti įspūdį gali tapti paskata originaliai papuošti savo ar kitų aplinką, atlikti mecenatišką misiją ir kažką dosniai paremti, visa tai organizuoti ar pan.

ŽUVYS. Regis, šiandien demonstruosite darbštumo pavyzdį, išmintį, draugiškumą, kolegišką solidarumą. Prisitrauksite bendraminčių, iš kurių tikėtini intriguojami pasiūlymai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video