2024/04/27

 

PAGRINDINĖ KUPIŠKIO KALĖDŲ EGLĖ – IŠ POLICIJOS KOMISARIATO KIEMO

Pirmadienį, nuo ankstaus ryto, buvo kertama pagrindinė miesto eglė, kurią šiais metais padovanojo Kupiškio rajono policijos komisariatas

Iš viso buvo sulaukta 7 pasiūlymų. 

Jurga BANIONIENĖ

Būtų reikėję kirsti

Kupiškio rajono policijos komisariato viršininkas Gintautas Misiūnas teigė, jog sužinojus, kad prašoma dovanoti miestui Kalėdų eglę, nutarta pasiūlyti augančią komisariato teritorijoje.

„Savo kieme turime tris nuostabias egles, dvi jų yra visai šalia komisariato pastato. Ateinančiais metais, šiltuoju laiku, balandį ar gegužę, vyks jo renovacija, deja, daugiau nei pusė dviejų eglių šaknų yra po pastato pamatais ar po asfaltu važiuojamoje kelio dalyje.

Specialistai šį rudenį apžiūrėjo pastatą, atliko projektavimo darbus, numatytas pamatų apšiltinimas, tad bet kokiu atveju šaknys trukdytų ir tos dvi eglės būtų nupjautos.

Kad jos neatsidurtų sąvartyne ar nevirstų malkomis, džiaugiamės, kad viena eglė galės sėkmingai pasitarnauti bent pusantro mėnesio rajono gyventojams“, – kalbėjo G. Misiūnas.

Plačiau skaitykite gruodžio 5 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kam ta renovacija jeigu tuoj policijos nebus ir pastato nereikės užteks pora kambarių kur nors savivaldybėje. Taip ir taško a visų Lietuvos žmonių pinigai/mokesčiai kvailystė

  • Tokį grožį nužudė… It dėl ko, 4 savaičių puikybės.

    • O Jūs bent straipsnį skaitėt?

      • Ne bl, žmogus rašyt moka, o skaityt ne

    • Gol tu dugnas. Taigi pamatus arba.

      • Nx tas pastatas

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video