2024/04/27

 

KVAPAIS IR PRISILIETIMAIS GUNDANČIOS SALONO „ATIDE“ VILIONĖS

Grožio salono „Atide“ kolektyvas maloniai laukia klientų.

Grožio salonas „Atide“ Kupiškyje, Vytauto g. 8, veikia jau beveik treji metai. Bet jo savininkė Edita Petrulienė šioje srityje dirba dvidešimt ketverius metus ir yra gerai pažįstama kupiškėnams, norintiems pasigražinti ir atgauti jėgas, gerą nuotaiką.

Kirbėjo šio salono savininkę paklausti, kodėl pasirinko tokį salono pavadinimą ir ką jis reiškia, bet netikėtai šį žodį perskaičiau iš kito galo ir viską supratau – „Atide“ – tai Edita!

Rūta ŽILYTĖ

Orientuojamasi į profesionalumą

Taigi su „Atide“ savininke pasikalbėjome apie grožio verslo reikalus, kas paskatino plėsti paslaugas, kokių naujovių gali tikėtis į saloną užsukę nuolatiniai klientai, o kas gali sugundyti čia užsukti išbandyti įvairių kūnui ir sielai malonių procedūrų naujokus.

Edita teigė, kad myli savo darbą ir žmones. Nemaža dalis klienčių yra lyg draugės, su kuriomis važiuoja į keliones, susitinka išgerti kavos puodelio. Editai labai svarbus ryšys su klientu. Visada pakalbins, paklaus, kaip sekasi. „Atide“ klientai yra mylimi ir lepinami.

Salono savininkė papasakojo, kad plėsti grožio paslaugas paskatino išaugusi jų paklausa ir noras kuo daugiau kupiškėnams suteikti gražių gyvenimo akimirkų, kūno ir sielos atgaivos.

„Pamačiau, kad viena nebesuspėju darbuotis. Taigi pradėjau ieškoti didesnių savo verslui patalpų ir kolegės, su kuria galėčiau jį toliau plėtoti. Taip pamažu mūsų komanda išaugo iki penkių žmonių.

Pagrindinis reikalavimas, kurį keliu savo darbuotojoms, yra profesionalumas. Jos privalo turėti kosmetikės, masažuotojos ar kosmetologės diplomą, ne sertifikatą ar kursų baigimo pažymėjimą. Aš pati turiu medicininį išsilavinimą. Į pabaigą eina mano estetinės kosmetologijos bakalauro studijos. Manau, kad negerai, kai po šešių valandų kursų bet kas gali gauti higienos pasą ir teisę teikti grožio paslaugas“, – išsakė savo nuomonę pašnekovė.

Ji daugiausia dėmesio skiria estetinei kosmetologijai.

Pirma prie komandos prisijungė Deimantė. Ji atlieka manikiūrus, pedikiūrus, dirbtinių blakstienų priauginimą. Deimantė yra itin kruopšti, moka įtikti klientėms. Ji turi 6 metų patirties, todėl puikiai supranta, ko reikia moterims.

Savo pirmus kosmetologės žingsnius „Atide“ salone pradėjo ir Gabrielė. Ji apie šią profesiją svajojo jau paauglystėje. Tad iš karto, baigusi vidurinę mokyklą, įstojo į Utenos kolegiją ir 2021 metais įgijo sveikatos mokslų profesinį bakalaurą. Gabrielė atlieka blakstienų ir antakių laminavimą, manikiūrą, pedikiūrą, veido procedūras. Tai plataus profilio specialistė, kuri nuolatos gilina savo žinias įvairiuose seminaruose. Edita džiaugiasi jaunąja specialiste ir jos sparčiu tobulėjimu. O klientai Gabrielę vertina už jos nuoširdumą.

Šiuo metu Domilė studijuoja Panevėžio kolegijoje grožio terapiją. Ji yra trečiakursė ir greitai gaus sveikatos mokslų profesinį bakalaurą. Domilė taip pat atlieka plataus profilio procedūras: depiliacijas, makiažus, veido procedūras. Bet jai labiausiai patinka atlikti masažus. Domilė taip pat vertina natūralumą. Ji savo procedūrose mėgsta naudoti natūralias kosmetines priemones. Tad klientai gali rinktis iš didelės procedūrų gausos.

O tik įėjus pro duris jus pasitiks Audros šypsena. Audra yra „Atide“ salono administratorė, be kurios Edita nebeįsivaizduoja savo darbo dienos. Klientai paskambinę į „Atide“ saloną greitai būna aptarnaujami, ji atsako į rūpimus klausimus, rezervuoja procedūrų laiką.

Atėjęs į saloną gali įsigyti kuponus. Vienas „Atide“ kuponas apima net 50 skirtingų procedūrų, kurias gali išsirinkti pats klientas.

Masažų įvairovė

Klientams „Atide“ salone siūlomas klasikinis ir lengvesnis nugaros masažas, stiprus nugaros masažas. Taip pat klientai gali gauti masažą su karštais akmenimis, linfodrenažinį, aromatinį masažą. Galima rinktis įvairius veido masažus (klasikinį, kobido, ovalą formuojantį ir kt.).

Valentino dienos proga galima užsisakyti keturių rankų masažą.

Editos kolegė Domilė siūlo klientams naujovę – taurių masažą. Gal daugelis dar prisimena, kaip vaikystėje peršalus ir kosint, mama ant nugaros dėdavo karštas taures. Dedant taures ant įtampos taškų (trigerių), galima juos sumažinti. Taurės padeda sumažinti ir bendrą viso kūno įtampą, gerina kraujotaką, limfotaką ir audinių regeneraciją.

Pati Edita atlieka taškinį galvos ir sprando masažą. Pasak jos, džiugu, kad ne tik moterys, bet ir vyrai jau atranda kelią į jų saloną.

Veido procedūros

Edita išskyrė veido procedūras „Kalėdinė žiema“. Tai raminanti, drėkinanti ir gaivinanti veido kaukė su masažu. „Miškas“ – stipriai veidą drėkinanti kaukė ir masažas su pušų kamuoliukais, kvepiančiais tikru mišku.

Taip pat ji paminėjo salone teikiamą prabangią procedūrą veidui ir rankoms „Karalienės grožio laikas“, dabar madingą peptidų terapiją ir karboksi terapiją.

Kitos paslaugos

„Stengiamės savo klientams suteikti jaukią, namus primenančią atmosferą. Į saloną užsukusius žmones pavaišiname kava ar arbata. Kas nespės jos pas mus išgerti, netrukus galės tą gėrimą išsinešti. Salone veikia nemokamas internetas, galima atsiskaityti banko kortele.

Klientų laukiame nuo 9 iki 18 val. Procedūrų grafikas koreguojamas, atsižvelgus į darbuotojų užimtumą“, – kalbėjo pašnekovė.

Paslaugas galima užsisakyti atėjus į saloną, tel. 8 677 93 325 ir per programėlę „Watalook“.

Edita sakė, kad stengiamasi su klientais palaikyti glaudų ryšį. Gruodžio 9 dieną jiems organizuojama kviestinė popietė „Moters žavesys“ Kupiškio viešojoje bibliotekoje. Renginio viešnia Renata Špilevskė papasakos apie vidinį moters grožį, bus galima susipažinti su Tibeto dubenų terapija, harmonizuojančia kūną ir sielą.

Edita kviečia į saloną „Atide“ užsukti ir tuos žmones, kurie nori įsigyti priemonių veido ir kūno priežiūrai, pasikonsultuoti, kokios priemonės gali jiems tikti. Šios konsultacijos nemokamos.

Užs. Nr.G-497

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Nuostabios meistrės, sėkmės ❤️

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video