2024/04/27

 

HOROSKOPAS GRUODŽIO 1 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Gruodžio 1-oji – Pasaulinė AIDS diena.

AVINAS. Jūsų emocinė būsena bus gana nestabili, todėl poelgiai beveik nenuspėjami. Turbūt neigiamų reakcijų sukels nekoks aplinkinių elgesys, buitinės problemos, nesklandumai šeimoje ar versle. Vakare parūps malonumai, pramogos.

JAUTIS. Šiandien jums rūpės sutvarkyti ryšių, reklamos, verslo ar kitokių sutarčių klausimus. Tam tikros aplinkinių kalbos ar TV laidos gali sukelti nerimo dėl ateities. Neskubėkite žavėtis abejotinomis grožio prekėmis ar procedūromis.

DVYNIAI. Aktualūs bus turtiniai, piniginiai, komerciniai reikalai. Gerai pasverkite kiekvieną variantą ir galimybę, nes vienu keliu einant gausite lėtesnį, bet stabilesnį rezultatą, o kitu – greičiau pasieksite tikslą, tik rezultatas bus gana trapus. 

VĖŽYS. Pasižymėsite stipriais, bet svyruojančiais jausmais – nuo ypatingo jautrumo iki kieto griežtumo. Teks imtis reikalų, kuriuos privalu išspręsti. Norėsis sulaukti meilės, pritarimo, pagalbos. Deja, kai kurie žmonės labiau kritikuos, trukdys ir vargins, nei padės.

LIŪTAS. Šiandien labiau gresia sveikatos sutrikimai. Arba jūsų dėmesio pareikalaus sergantis žmogus. Skirkite sau laiko pabūti vienumoje, o jei pajusite įkvėpimą – kurti. Neskleiskite paskalų, neiškreipkite gautos informacijos.

MERGELĖ. Rimtai vertinsite kitų žmonių atsiliepimus, komentarus, ypač jei tie žmonės atrodė bendraminčiai, o dabar reiškia kitokią nuomonę. Galite gauti informacijos, susijusios su nekilnojamuoju turtu, nuoma, siunta ar pan. Būkite itin dėmesingi vaikams.

SVARSTYKLĖS. Tikėtini išgyvenimai dėl šeiminių ar meilės nesėkmių, įstrigusių darbų ar tam tikro likimo posūkio. Jūsų vidinė įtampa neigiamai veiks santykius su aplinkiniais. Kita vertus, raminančiai gali nuteikti naminiai augintiniai.

SKORPIONAS. Šiandien ne viskas vyks pagal jūsų planą. Galbūt kai kuriuos susitikimus ir reikalus teks atidėti. Galite nutolti nuo to, kas ką tik buvo svarbu ir artima. Regis, panirsite į kitokios ateities svajones.

ŠAULYS. Šiandien tikriausiai pajusite materialinių problemų baimę. Nuo to, kaip dabar sprendžiate neatidėliotinas finansines problemas, priklausys tolimesni jūsų pasiekimai bei santykiai su aplinkiniais.

OŽIARAGIS. Santykiai su aplinkiniais bus gana įtempti. Pastangos vienu metu atlikti kelis darbus arba kategoriškomis kalbomis išspręsti savosios partnerystės ar svetimas problemas gali pasirodyti bevertės. Kai kuriais atvejais – netgi kenkiančios.

VANDENIS. Regis, teks atlikti gana neįdomius ūkinius darbus. Būtų geriau, kad jų neatidėliotumėte. Organizuoti oficialius susitikimus, kultūrinius renginius šiandien gali trukdyti ir vidiniai stabdžiai, ir nepalankios aplinkybės.

ŽUVYS. Regis, norėsis pasilepinti gyvenimiškais džiaugsmais. Tačiau pinigais šiandien nesnigs, o romantiškos viltys šiek kiek sustings. Gali išryškėti seksualinės problemos, užvaldyti pavydas.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video