2024/04/27

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 30 D.

Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Lapkričio 30-oji – Šv. Andriejus, Saulės grįžtuvių laukimo pradžia; Mažosios Lietuvos prisijungimo prie Didžiosios Lietuvos akto diena.

AVINAS. Šiandien drąsiai galite mėginti realizuoti kai kuriuos planus, susijusius su nuosavybe, šeima. Seksis gerinti buitines gyvenimo sąlygas. Galite rasti informacijos, kaip moderniai ir pigiai kažką įsirengti.

JAUTIS. Tikriausiai nemažai sužinosite ir patirsite. Kažkuris iš jums aktualių klausimų gali palankiai išsispręsti. Tiktų bendrauti su žiniasklaida, rašyti, reklamuotis. Jūsų kalba padės patraukti reikiamo asmens dėmesį.

DVYNIAI. Tikriausiai bus progų su įtakingais žmonėmis pasikalbėti apie svarbius reikalus, užsitikrinti paramą. Įmanomas pasipelnymas. Kils noras įsigyti trokštamą daiktą. 

VĖŽYS. Kai kurie šiandieniniai kontaktai jus turėtų nudžiuginti. Pajusite, kad esate vertinami. Tikėtini rezultatai, susiję su mokslu, atestacija, darbu, projektu. Taip pat suksite galvą dėl galimų naujų įpareigojimų.

LIŪTAS. Dabar ar anksčiau užmegztas slaptas ryšys veikiausiai atneš kažkokios naudos. Jeigu įmanoma, šiandien leiskite sau pasimėgauti lėtesniu tempu, patinginiavimu. Labai atpalaiduojamai veiks meditacijos, muzika, knygų skaitymas.

MERGELĖ. Galite pasireikšti kaip neblogi organizatoriai, mediatoriai. Veikiausiai sudominsite tą asmenį, kurį norite sudominti. Gali būti, kad turėsite įdomių susitikimų arba vyksite į renginį.

SVARSTYKLĖS. Tikėtina, kad pavyks pasipelnyti iš papildomos veiklos ar projekto. Kažkiek pinigų galite paskirti ne savo reikmėms. Galbūt ką nors paremsite, sušelpsite.

SKORPIONAS. Dienos įvykiai turėtų įnešti atgaivos į jūsų kasdienybę. Šį kartą išties verta pasistengti – gali atsiverti neblogos perspektyvos. Galbūt prie to prisidės užsieniečiais, nauji pažįstami, gerbėjai ar pan.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę siekti karjeros arba savirealizacijos, plėsti akiratį. Aktualus gali būti skolų, mokesčių klausimas, kuris galbūt jus skatins energingiau pasijudinti, aktyviau ir konstruktyviau veikti.

OŽIARAGIS. Regis, išsiaiškinsite santykius, kurie ir maloniai jaudina, ir kelia nerimą. Galbūt pasireikšite kaip puikūs tarpininkai, konsultantai. Jeigu veiksite darniai kartu su kitais, galite be kliūčių pasiekti norimų rezultatų.

VANDENIS. Turėtumėte daug nuveikti. Regis, sėkmingai organizuosite savo ir kitų veiklą. Veikiausiai skirsite lėšų sveikatos ir grožio profilaktikai bei atstatymui. Puikiai rūpinsitės savo gyvūnais, jei jų turite.

ŽUVYS. Seksis organizuoti masinius renginius, viešus pristatymus, parodas, koncertus, megzti naujus asmeninius ir dalykinius ryšius. Domėsitės vaikų interesais. Galite užsisakyti kelionę arba suplanuoti šventines atrakcijas.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video