2024/04/28

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 29 D.

Unsplash nuotrauka

Lapkričio 29-oji – Tarptautinė solidarumo su Palestinos tauta diena; Draugo diena.

AVINAS. Šiandien prioritetą teikite šeimai, namams. Regis, niekur nebus taip gerai, kaip savuose namuose. Net šiokia tokia netvarka bei rutina juose atrodys labai miela. Ypatingo dėmesio gali prireikti šeimos nariui. Jūs galite tai suteikti.

JAUTIS. Suaktyvės kontaktai su giminaičiais, kaimynais ir įvairiais pažįstamais. Galite išgirsti įdomių pasiūlymų ar idėjų. Būsite linkę save lyginti su kitais, ieškosite savo privalumų ir mėginsite juos išryškinti.

DVYNIAI. Galite siekti įgyvendinti materialinius tikslus. Galbūt pajudės į priekį reikalai, susiję su tiekimu, nekilnojamuoju turtu, piniginėmis problemomis. Po produktyvaus darbo derėtų šiek tiek pasilepinti žemiškais malonumais.

VĖŽYS. Palanku spręsti problemas, susijusias su darbu, sutarčių pasirašymu ar pratęsimu. Nusimato savotiškas prisiminimų vakaras, jeigu susitiksite su dominančiu žmogumi ramiai pabendrauti jaukioje aplinkoje.

LIŪTAS. Nelabai norėsite bendrauti, nors ir būsite pastebimi viešumoje. Pagilės pasąmonės įtaka, intuicija. Konfidenciali informacija gali jums kažkuo pasitarnauti.

MERGELĖ. Su geru kolektyvu, draugiška komanda darbuotis, sportuoti ar ką nors organizuoti šiandien bus vienas malonumas. Kaip atpildas bus prizas, papilnėjusi piniginė arba pagerėję santykiai, ūgtelėjęs populiarumas.

SVARSTYKLĖS. Turėsite daug darbo ir stengsitės jį laiku užbaigti. Jums išties gali pavykti tiek su terminais, tiek su atlygiu. Nepaisant kai kurių abejonių, turėtumėte pasiryžti svarbiam žingsniui.

SKORPIONAS. Galimi kontaktai su daug pasiekusiais ar plataus akiračio žmonėmis. Galbūt pasiseks įgyvendinti idėją, kuri atneš ne tik naudos, bet ir intelektinį ar kūrybinį pasitenkinimą.

ŠAULYS. Stiprės nuotaikos, susijusios su noru keistis ir ką nors keisti aplink save. Ir iš tiesų gali susidaryti galimybės naujiems vėjams, praturtėjimui finansine arba kitokia prasme.

OŽIARAGIS. Šiandien jums bus nesunku suprasti ir toleruoti kitokį požiūrį bei nuomonę. Seksis aiškintis nesusipratimus, tartis, derinti interesus. Aplinkybės klostysis taip, kad gali atsiverti jūsų akys, atsiskleisti objektyvesnė tiesa.

VANDENIS. Neblogai klostysis reikalai darbe ar mėginant įsidarbinti. Pravartu rimčiau pasirūpinti odos priežiūra, grožiu, stiliumi, įsigyti naują drabužį ar aksesuarą.

ŽUVYS. Šiandien pradės geriau sektis meilės reikalai, kūrybinė ar visuomeninė veikla. Jums arba jūsų vaikams, auklėtiniams gali pasisekti žaidime, konkurse. Jau galvosite, planuosite būsimus šventinius renginius, dovanas.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video