2024/05/02

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 28 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Jums rūpės susitvarkyti svarbiausius reikalus, pasirašyti sutartis. Komercinius ir prekybinius sandorius šiandien sudarinėkite itin apdairiai. Būkite labai atidūs prie vairo, neviršykite saugaus greičio. Kelionėms ypač rizikingas vėlus vakaras. Venkite svaigalų.

JAUTIS. Regis, šiandien negailėsite pinigų grožio procedūroms, naudingiems ir dailiems daiktams, šventinei atributikai. Arba patys sėkmingai prekiausite ir neblogai užsidirbsite.

DVYNIAI. Šiandien nepasikliaukite nei savo, nei kitų demonstruojamomis emocijomis, nerizikuokite reputacija. Apie kitus asmenis mažiau kalbėkite, neregzkite intrigų. Lengva ir jums patiems atsidurti apkalbų taikinyje, santykius sujaukti keistais nesusipratimais.

VĖŽYS. Nestokosite vaizduotės. Gera diena kūrybai bei gilinimuisi į paslaptis. Visgi neskubėkite daryti išvadų ir priimti sprendimų, vien tik išgirdę apkalbas arba remdamiesi nepatikrintais įtarimais, spėlionėmis. Saugokitės infekcijų.

LIŪTAS. Visuomeninėje srityje besiklostanti situacija skatins jus tapti veiklesnius, rizikuoti. Regis, rasite bendraminčių, draugų, pasirengusių jus paremti. Visgi pasistenkite nelįsti į skolas, pernelyg neįsipareigoti.

MERGELĖ. Nelengvai spręsis kai kurios aktualios problemos. Stigs supratimo, palaikymo tiek iš kolegų, tiek iš artimųjų. Vieniems atrodys, kad jūs stengiatės išsisukti nuo pareigų, kitiems – kad kažką dangstote, slepiate. Nesivelkite į intrigas.

SVARSTYKLĖS. Nelabai seksis laikytis numatyto dienos plano. Stenkitės neprarasti kantrybės, į viską žvelkite truputį ramiau ir optimistiškiau. Apdairiai elkitės su technika ir kelyje. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

SKORPIONAS. Jeigu nesate sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad šiandieną ant galvos užgrius rūpesčiai. Regis, ir dabar būsite linkę prarasti finansinės realybės jausmą. Vakare verčiau nenaršykite internete ir neužsisakinėkite prekių.

ŠAULYS. Mielai bendrausite su tais pažįstamais žmonėmis, kurie spinduliuoja simpatiją, maloniai elgiasi, flirtuoja. Tarp namų sienų atrodys žymiai nuobodžiau. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, vaistais. 

OŽIARAGIS. Profesinėje arba ūkinėje veikloje norėsis nuveikti daug, bet pavyks kur kas mažiau. Tai gali būti susiję su jūsų ar artimo žmogaus, augintinio problema, negalavimu ar pan.

VANDENIS. Kūrybinio darbo atstovams diena gali būti dosni – aplankys įkvėpimas, kils idėjų. Kita vertus, kai kurios aplinkybės bus stipresnės už norus ir valią. Pasistenkite neprarasti to, ką turite. Būkite atidesni vaikams.

ŽUVYS. Kritiškai įvertinkite savo santykius, poelgius. Kai kurios jūsų nuojautos ir baimės gali būti ne be pagrindo. Pasistenkite būti atsargesni kelyje. Saugokitės infekcijų, apsinuodijimo.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video