2024/05/02

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 27 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Mokymuisi, darbui nepritrūks nei ryžto, nei energijos. Kita vertus, tikėtinos bendravimo ir logistikos problemos. Labiau seksis įgyvendinti teisingus ir protingus siekius, todėl nenustebkite, jei koks nors slidus reikalas nepavyks. Saugokitės sukčių.

JAUTIS. Tikriausiai išleisite pinigų mokesčiams, skoloms, draudimui bei partnerių užgaidoms. Galite pasijusti skatinami neįprastai elgtis, rizikuoti. Verčiau nerizikuokite, ypač svetimais pinigais bei turtu.

DVYNIAI. Situacija gali būti įdomi, tačiau įtempta dėl konkurencijos, aršaus oponavimo. Gali apvilti žmogus, iš kurio daug tikėjotės. Regis, jis arba jūs paisysite tik savo nuomonės bei interesų. Tokiu būdu galite įgyti naujų priešų, o ne sąjungininkų.

VĖŽYS. Būsite lengvai pažeidžiami, todėl reikia saugotis pervargimo ir infekcijų. Mažiau kalbėkite, daugiau stebėkite. Dėl savo patiklumo galite nepastebėti užkulisinių klastų ir intrigų.

LIŪTAS. Asmenines, šeimines problemas pirmiausia spręskite patys, neveldami į jas draugų ir kitų žmonių. Saugokitės sukčių užsisakinėdami prekes, investuodami ir pan. Labai atsakingai prižiūrėkite vaikus, nes didesnė traumų grėsmė.

MERGELĖ. Darbų kupina diena. Gana lengva apsigauti, pasiduoti netikusiai pagundai, viešai apsijuokti ir pan. Jeigu jums neduoda ramybės baimės, prietarai, gali padėti filosofinis požiūris į gyvenimą ir save.

SVARSTYKLĖS. Itin aktualūs bus su mokslu, teisėtvarka, kultūra, užsieniu susiję reikalai. Tikėtina, jog gausite žinią, kuri privers nerimauti. Nelengva bus apsispręsti, jei gausite pasiūlymą keisti darbą, leistis į kelionę. Jei įmanoma, atidėkite sprendimą.

SKORPIONAS. Verslo partneris arba klientas reikalaus paramos, garantijų arba atsiskaitymų. Galbūt mėginsite gerai išsikuopti arba kažką rekonstruoti, taisyti, atnaujinti.

ŠAULYS. Gali apvilti žmonės, su kuriais dėl kažko svarbaus susitarėte. Galbūt staiga pasijusite labai priklausomi nuo nesuprantamų įtakų, priešiškų jėgų. Būkite kantrūs, ieškokite kitų variantų, jeigu nepasisekė. Saugokitės agresijos, ugnies, dujų nuotėkio.

OŽIARAGIS. Šiandien vikriai suksitės įprastiniame reikalų bei kontaktų verpete, tačiau nuotaiką gadins suvokimas, kad kažką privalote pakoreguoti, ištaisyti. Dėl aktualių reikalų gali susikirsti jūsų ir kitų žmonių interesai. Būkite budrūs ir blaivūs kelyje.

VANDENIS. Šiandien jums itin rūpės draugų, mylimų žmonių ir vaikų poreikiai bei interesai, arba jie tiesiog privers atkreipti į juos dėmesį tam tikrais poelgiais, planais. Beje, pastarieji jums gali nelabai patikti.

ŽUVYS. Regis, stokosite optimizmo, susivaldymo ir takto. Ir kiti, ir jūs būsite linkę kritikuoti, priekaištauti. Naudingiausia būtų pradėti nuo savikritikos ir sąžiningumo savo bei kitų atžvilgiu. Pasisaugokite sukčių, infekcijų, traumų. Svaigalai gali itin pakenkti

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video