2024/04/29

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 26 D.

Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Lapkričio 26-oji – Šv. Silvestras.

AVINAS. Prieštaringa diena. Jus gali nudžiuginti originali prekė arba dovana, netikėtas pasipelnymas arba dosnus pasiūlymas. Visgi turite būti apdairūs, nes ne viskas tikra, kas auksu žiba.

JAUTIS. Šiandien norėsis įspūdžių, naujovių. Noriai megsite pažintis su ekstravagantiškais žmonėmis, leisitės į nuotykius. Gali paaiškėti, kad nauji patyrimai jus išmuša iš pusiausvyros, griauna nusistovėjusį požiūrį ir skatina keistis.

DVYNIAI. Šiandien elgsitės keistokai ir gana neatsakingai. Aplinkiniai gali nesuprasti jūsų polėkių, emocinių poreikių ir vengti bendravimo su jumis. Galbūt išaiškės jūsų klasta, melas ar dvigubas žaidimas.

VĖŽYS. Palanki diena įvairiems susitikimams, renginiams, buvimui viešumoje tarp žmonių. Galite gauti netikėtą pasiūlymą, kvietimą, užmegzti įdomią pažintį.

LIŪTAS. Jeigu įsitraukėte į neįprastą veiklą ar rengiate originalų projektą, šiandien daugiau niekam neliks laiko. Pravartu įvertinti, numatyti išlaidas, susijusias su planuojama avantiūra.

MERGELĖ. Galite įgyvendinti kai kuriuos planus, susijusius su ateities perspektyvomis. Galbūt sudominsite ypatingą žmogų. Vis dėlto yra pavojus prarasti realybės pojūtį ir persistengti, patirti nuostolių.

SVARSTYKLĖS. Diena praeis gerai, jei turėsite pakankamai optimizmo. Jus gali nudžiuginti netikėtai atgauta skola arba suteikta parama, dosnus pažadas arba įvykęs įdomus pokytis. Galimas originalus pirkinys.

SKORPIONAS. Viskas bus gerai, jeigu nepakriks jūsų ar partnerio nervai. O taip gali nutikti, jei jums svarbioje srityje aštrėja konkurencija. Atsargiai elkitės su elektra bei neįprastose situacijose, kurioms neturite žinomų elgesio modelių.

ŠAULYS. Tikriausiai bus aibė reikalų ir teks vikriai suktis. Naujus sumanymus galite mėginti įgyvendinti, jeigu jaučiatės pajėgūs tą padaryti. Pasisaugokite traumų, pervargimo.

OŽIARAGIS. Nuo pat ryto galite būti žaismingai nusiteikę ir savo humoru žavėti šalia esančius. Jūsų geru ūpu ypač džiaugsis vaikai. Jeigu reikšitės scenoje, turbūt kažkuo nustebinsite žiūrovus.

VANDENIS. Regis, jums net nereiks niekur pajudėti iš namų, kad patirtumėte ypatingų įspūdžių, staigmenų. Artimieji arba pats gyvenimas nesiliaus jūsų stebinti. Kartu ir jums gali kilti originalių sumanymų.

ŽUVYS. Ši diena bus nenuobodi. Intriguosite, stebinsite. Visgi nesakykite visko, ką galvojate, nes sukelsite įtampą arba apkalbas, o dėl to kai kurios jūsų viltys pakibs ant plauko. Saugokitės sukčių.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video