2024/04/29

 

HOROSKOPAS LAPKRIČIO 25 D.

Unsplash nuotrauka

Lapkričio 25-oji – Šv. Kotryna, Senbernių diena; Tarptautinė kovos su smurtu prieš moteris diena; Pasipriešinimo pirkiniams diena.

AVINAS. Sugebėsite atlikti daug darbų, ypač susijusių su namų ūkiu, remontu, nuoma. Nepatartinos tolimos kelionės, nelegali prekyba ir pan. Tik sąžiningumas ir atsakingumas padės išvengti rimtų problemų.

JAUTIS. Už išradingumą, talentą ar gerus darbus galite būti kažkuo apdovanoti tiesiogine ar perkeltine prasme. Kita vertus, už negerus dalykus kaip tik nukentėsite. Būkite atsargūs pirkdami, parduodami, skolindami.

DVYNIAI. Būsite įžvalgūs ir turėsite tvirtą nuomonę, tačiau aplinkiniams galite atrodyti maištaujantys ir neprognozuojami. Gali nuliūdinti pastebėtas savanaudiškumas, agresyvus lipimas jums per galvą. Saugokitės traumų, agresijos.

VĖŽYS. Iš pat ryto galite pasijusti reikalingi, vertinami, gal net šiek tiek populiarūs. Būtų šaunu, kad nieko nesugadintumėte nereikalinga rizika, galinčia pakenkti jūsų ar kito žmogaus sveikatai.

LIŪTAS. Rytinės jūsų idėjos gali būti beveik genialios, o išsikelti tikslai – prasmingi. Visgi, įsitraukę į dominančią veiklą, neapleiskite savo vaikų. Privalu rūpintis jų poreikiais bei saugumu.

MERGELĖ. Aplinkinių rodomas dėmesys didins pasitikėjimą savimi, skatins norą imtis iniciatyvos, siekti pripažinimo. Tikėtinas jums reikšmingas renginys. Kita vertus, liūdins artimųjų priekaištai. Atsargiai, nes gresia traumos.

SVARSTYKLĖS. Būkite atidesni namiškių, ypač antrosios pusės poreikiams, lūkesčiams. Bendrai aptarkite finansines galimybes, neslėpkite problemų. Jei kam nors skolinsite pinigus ar vertingus daiktus, pasirūpinkite užstatu. Atsargiai kelyje.

SKORPIONAS. Atkreipkite dėmesį į artimų žmonių mintis, patarimus. Gali būti, kad jie pastebi tai, ko jūs dar nespėjote suvokti. Meilė ir pakylės, ir skaudins. Pavydas – blogas patarėjas. Saugokite vaikus, atliepkite jų pagrįstus poreikius.

ŠAULYS. Užsiimkite tuo, kas neša gėrį ir naudą ne vien jums. Jeigu šį rytą apsilankysite grožio salone, vykusiai pakeisite įvaizdį. O jeigu įsigysite augintinį, jis gali tapti savotišku laimės talismanu.

OŽIARAGIS. Ši diena žada pergalių kūrybos sferoje, pasididžiavimo vaikų pasiekimais ar pan. Tačiau nesitikėkite nieko gero iš lengvabūdiškos avantiūros, nes tuo galite pakenkti savo ar kito žmogaus gerovei, santykiams.

VANDENIS. Šiandien nestokosite praktiškumo rūpindamiesi buitimi, nuosavybe. Geriausiai seksis darbai, kuriuos atliksite kartu su šeimos nariais. Kita vertus, į problemas gali įvelti draugai, jei leisitės įtraukiami į avantiūras.

ŽUVYS. Jeigu esate kur nors išvykę, galite praturtėti ypatingais įspūdžiais, pažintimis. Kita vertus, tai prasta diena politikavimui, rizikingoms veikloms. Atsargiai su ugnimi, aštriais daiktais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

PALIKTI KOMENTARĄ

Rekomenduojami video